OK
×

Mini Roparun Zeeuws-Vlaanderen

De Roparun is een estafetteloop voor 8 lopers van Parijs of Hamburg naar Rotterdam.
Deze run wordt gelopen om geld in te zamelen om het leven van kankerpatiënten zo dragelijk mogelijk te maken. Terwijl KWF zich vooral richt op onderzoek en genezing van kanker, richt Stichting Roparun zich vooral op kwaliteit van het leven van kankerpatiënten.
In West- Zeeuws Vlaanderen wonen verschillende deelnemers aan de Roparun, die deel uitmaken van een (deels) Zeeuws Roparun team. In 2013 heeft het team van de Cegelecrunners ( nu actemiunmrunners) de eerste Mini-roparun met een tiental basisscholen door West Zeeuws-Vlaanderen georganiseerd. In 2014 heeft het team van de Koninklijke Marechaussee 200 jaar dit initiatief voort gezet en uitgebreid. Dit is mede te danken aan het enthousiasme van de deelnemende schoolkinderen in 2013. De reacties waren zo positief dat de kinderen meteen al vroegen wanneer de volgende editie was. Vanaf 2016 is het ook mogelijk voor echte Roparunteams om deel te nemen.
Door het succes van 2013 en 2014 heeft de organisatie besloten om verder te gaan als stichting en de MiniRoparun zal een jaarlijks terugkerend evenement gaan worden.  Het succes is zelfs zo groot dat we met ingang van 2016 ook een editie in de Gemeente Terneuzen organiseren!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 35 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
0%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×