OK
×
Actievoerder
Geert Oostveen

Mijn week voor Syrische vluchtelingen op Lesbos!

Lieve vrienden, 

Aanstaande zondag (13 januari) ga ik (last-minute) via de organisatie Because We Carry naar Lesbos om vluchtelingen te helpen op Kara Tepe.

Because we Carry is geen saaie geitenwollensokken stichting met vrijwilligers, maar een beweging van mensen die samen strijden voor een betere wereld! #nietlullenmaarpoetsen

Ook al is het niet meer dagelijks in het nieuws, iedere week komen er nog honderden mensen aan die gevlucht zijn! Op Kara Tepe komen de meest kwetsbaren terecht, waarvan het merendeel bestaat uit gezinnen en bijna de helft kind is. 

Deze kwetsbare groep mensen wil ik graag helpen en dat zal ik doen met een klein team vrijwilligers (van 13 tm 20 januari) Samen zorgen we ervoor dat iedereen elke dag een gezond en vers ontbijt krijgt en helpen we bij diverse dagelijkse activiteiten, die deze groep weer in hun kracht en element zetten.

Voor al deze activiteiten is geld nodig, €8.000 per week om precies te zijn. Mijn doel is (om in deze paar dagen) minimaal €1.000 in te zamelen. Aan jou de vraag of je iets kunt missen? Geen bedrag is te klein, want echt alle beetjes helpen! 

Alle donaties gaan overigens volledig naar Kara Tepe, want mijn vlucht, etc. betaal ik zelf. 

Alvast mega veel dank! 
Geert

T. van der Poll

❤️

1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
157%
70

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie