OK
×

Midzomermuziekfestival aan de Vecht 25 juni 2023

Na het succes van afgelopen 2 jaar komt het Midzomermuziekfestival terug met een nieuwe editie. Dit jaar weer op drie prachtige plekken langs de rivier de Vecht: Loenen, Vreeland en Nieuwersluis.Op zondag 25 juni 2023 van 11.00 tot 18.30 uur vindt het festival plaats. Tijdens het festival komen verschillende muziekstijlen samen: klassiek, (Ensemble Bazar) pop/singersong (Fay Lovsky) en jazz (Artvark). Twee series van drie concerten worden op korte afstand van elkaar gegeven. Bezoekers kunnen gemakkelijk van het ene naar het andere concert fietsen of lopen. Zo behoud je een verantwoorde ecologische voetprint en geniet je ultiem van de natuur om je heen. Lokale restaurants en cafés zorgen ter plekke voor de inwendige mens. En er zijn picknickhapjes: gecreëerd uit liefde voor cultuur, natuur en goed eten door InterMezzo-Catering.De intieme concerten (80 man publiek) vinden plaats in twee prachtige privé-tuinen aan de Vecht in Loenen en Vreeland en in Nieuwersluis op een mooie binnenplaats vlak bij de brug aldaar.In ‘Festival Plus’ vaart de salonboot ‘Swaenenvecht’ van rederij de Kampioen op de Vecht met daarop een recital met luit en zang door 2 talentvolle studenten van het Koninklijk Conservatorium uit Den Haag.In het ‘Randprogramma’ geven kinderen uit de Stichtse Vecht mini-concerten langs de route van het festival. Er zijn 3 podia op prachtige plekken langs de festival route voor hen gemaakt.

Het geld gaat naar de geweldige artiesten, die met de Fair Practice code betaald moeten worden. Zonder deze profesionals zou er geen festival zijn!

M. Unger-Snel aan teamlid Midzomermuziekfestival aan de Vecht Verhagen

€ 30

25-06-2023

J. Kroek aan teamlid Midzomermuziekfestival aan de Vecht Verhagen

€ 100

25-06-2023

dakje met Geef-logo
€ 230 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
waarvan € 130 via Geef.nl
23%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×