OK
×
Actievoerder
Michelle Kraaij

Michelle rent voor documentaire na herstel chronische pijn

Na bijna 15 jaar pijn, ren ik de halve marathon voor jou en voor mij!

Ík ben Michelle Kraaij, 23 jaar oud en net afgestudeerd. Ik werk, sport en doe leuke dingen. Dat lijkt heel gewoon, maar was voor mij tot voor kort eigenlijk onmogelijk. 

Herstel van chronische pijn

Sinds mijn 9e levensjaar leed ik aan chronische pijn: liesblessures, knieblessures, prikkelbare darmsyndroom, fybromyalgie, noem maar op! De medische ongemakken bleven komen, de onzekerheid en frustratie namen toe en daarmee ontstonden ook psychische klachten. Wat volgde was een jarenlange zoektocht die leidde tot eenzame gevoelens, onbegrip en pure wanhoop.

Ik had, net als jij misschien, alsmaar pijn en verloor het vertrouwen in mijn eigen lichaam. Sporten werd ingewikkeld, lopen was regelmatig moeilijk en zelfs uit bed komen was soms al te zwaar. De pijn werd alleen maar erger en er was niets tegen te doen.

Tenminste, dat dacht ik, en vele behandelaren en artsen ook. Ik was een medisch raadsel, totdat ik de blog Painkillers by Mies startte en mensen betrokken bij Stichting Emovere reageerden, voor het eerst mijn pijn konden verklaren, me de juiste weg wezen en ik begon te herstellen van al mijn klachten. 

Wat maakte dit mogelijk?

Ik leerde dat het wegdrukken van emoties, iets wat we vaak en onbewust doen, kan leiden tot lichamelijke klachten. Doordat dit nog niet algemeen bekend is en nog te weinig ingebed is in de gezondheidszorg blijven velen, net als ik, langdurig zoeken naar een oorzaak totdat er niets anders op zit dan te leren leven met de pijn. Nu weet ik dat dat vaak helemaal niet nodig is! 

Halve marathon

Ik ben aan het herstellen en dat gaat eigenlijk sneller dan ik hoopte. Ik ben aan het trainen voor de halve marathon, iets waarvan ik nooit verwacht had dat ik dat ooit zou kunnen doen!

Documentaire

De halve marathon ren ik voor mij, maar vooral ook voor jou. Met het rennen van deze halve marathon wil ik aantonen dat herstel na aanhoudende klachten mogelijk is. En daarnaast geld ophalen voor een documentaire waarmee ik de weg van herstel kan delen en uitleggen. 

Doneren

De plannen voor de documentaire zijn al in een ver gevorderd stadium, maar zoals je begrijpt is er geld nodig om deze ook echt te kunnen maken. Wil je me helpen om dit te realiseren? Doe dan een donatie, elk bedrag is heel erg welkom, want ik ben op weg naar een pijnvrije toekomst en dat gun ik jou en anderen ook!

TIP: Voor donatie met een bepaald bedrag zijn leuke “tegenprestaties” te verkrijgen. Geef bij jouw donatie aan of je daarvan gebruik wilt maken. En… wees er snel bij, want op = op.

Voor 15 euro of meer - Een digitaal bedankje

Voor 25 euro of meer - Een digitale videoboodschap als bedankje

Voor 50 euro of meer - Een gesigneerd boek, “Weg van de Pijn” of 'SOLK' van Saskia de Bruin, nog 2 x beschikbaar

Voor 50 euro of meer - Een gesigneerd boek “Mijn beschermende brein”, van Kitty Rümping (Engelse versie), nog 2x beschikbaar

Voor 75 euro of meer - Een persoonlijk gesprek met Michelle Kraaij, nog 3 x beschikbaar

Voor 100 euro of meer - Een gesprek met voormalig neuroloog en SOLK deskundige Marten Klaver, nog 2 x beschikbaar

Voor 100 euro of meer - Een gesprek met behandelaar Nienke Feberwee van Emotie als Medicijn, nog 2 x beschikbaar

Voor 250 euro of meer - Vermelding als donateur op de aftiteling van de film

Voor 500 euro of meer - Vermelding van een bedrijfslogo als donateur op de aftiteling van de film

Alvast heel erg bedankt!

Anoniem

€ 15

3 dagen geleden

N. Jongejan

Succes Mies! 💪

€ 10

3 dagen geleden

W. Alberts

supergoed bezig Michelle, veel succes met het rennen en met het maken van de docu, vr gr, Wolter (fysio/manueel therapeut, Blauwestad, lid Emovere, Marten adept)

€ 50

5 dagen geleden

Anoniem

€ 10

07-10-2021

Gertrud Potveer TRM

Het was zo mooi om jou te volgen Michelle! En ik ben heel blij dat deze documentaire er gaat komen. Zodat meer mensen de weg naar een pijnvrij leven vinden. En naar (zelf)liefde en geluk. Succes met de marathon!

€ 100

06-10-2021

C. Schurink

Heel veel succes en voel je gesteund door je collega's bij Amerpoort

€ 10

01-10-2021

M. S.

Ontzettend gaaf Michelle! Heel goed dat je dit doet.

€ 25

29-09-2021

J. & Ro

Zet ‘m topper! We hopen dat je via deze weg veel mensen kunt inspireren. Liefs van ons!

€ 50

28-09-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
dakje met Geef-logo
€ 5.410 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 6.000
90%
133

donaties

9

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: MI Kraaij

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Michelle Kraaij
Michelle Kraaij

€ 5.410 opgehaald