OK
×
Actievoerder
Meyco Baby

Online collectebus voor Stichting Babyspullen

Meyco Baby graag wil bijdragen aan een mooiere wereld. Wij geloven erin dat elk kind dat ter wereld komt, gelijke kansen verdient. Helaas groeit 1 op de 13 kinderen in Nederland op in armoede. 

Naast dat wij vele duizenden babytextiel producten schenken aan Stichting Babyspullen, proberen wij ook onze fans en klanten in actie te laten komen door te doneren en te schenken. Op deze manier kunnen wij samen de vele gezinnen helpen die het financieel moeilijk hebben en de kleintjes een zo goed mogelijke start geven.

Meyco maakt mooi bereikbaar.

Stichting Babyspullen logo 2

Stichting Babyspullen

Wat wij doen

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Wij zamelen in heel Nederland nieuwe en gebruikte babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze verstrekken we gratis aan (aanstaande) ouders die onder de armoedegrens leven. Dit gebeurt op indicatie van een hulpverlener.

In de babystartpakketten zitten belangrijke basisproducten voor de verzorging van kindjes tot twee jaar oud. Zoals kleding, beddengoed en verzorgingsproducten. Er zijn twee verschillende pakketten. Het eerste pakket (maat 50/56 – 62/68) wordt verstrekt tijdens de zwangerschap. Het tweede (maat 74/80 – 86/92) volgt na de geboorte. Beide pakketten zijn er zowel voor jongens als meisjes.

Waarom Stichting Babyspullen?

In Nederland worden 1 op de 13 baby’s geboren in armoede. Hun ouders hebben niet voldoende middelen om hun kindje een onbezorgde start te geven. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start!

Meer weten?

Bekijk hier een filmpje over het werk van Stichting Babyspullen.Of bezoek onze website.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 132 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
13%
9

donaties

470

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Meyco Baby
Meyco Baby

€ 132 opgehaald