OK
×
Actievoerder
Hilde Noë

Met "Ongewoon Nepal" de kas van Sathiko Sath bijvullen

De kinderen in de afgelegen bergdorpen van Nepal leven vaak in diepe armoede. Goed onderwijs is de beste manier om hier uit te breken. Maar ook dat is er niet. Een betere toekomst is slechts een verre droom. Het studiefonds Sathiko Sath, dat in maart 2019 tien jaar bestaat, heeft zich al die tijd met hart en ziel ingezet voor deze kinderen. Het biedt hun uitstekend onderwijs aan een van de beste scholen van Kathmandu.
De kinderen, ongeveer evenveel meisjes als jongens, komen uit vijf verschillende etnische groepen. Zij wonen, studeren en spelen samen in een huiselijke sfeer in twee hostels vlakbij de school, onder de hoede van een echtpaar.
Sathiko Sath wil zich echter ook inzetten voor beter onderwijs in de dorpen. Daarom zijn de kinderen verplicht om na hun opleidng, als contraprestatie, twee maanden les te geven in hun dorp/regio. Zie verder www.sathikosath.nl.
Onderwijs is een verhaal van lange adem. Maar na 10 jaar worden de resultaten zichtbaar: de jonge kinderen van weleer groeien uit tot zelfbewuste jonge mensen die een eigen weg in het leven zoeken. Zij hebben echt een toekomst.
Sathiko Sath wil verder met dit werk. Daarom ga ik de uitdaging aan om, naast de reis Ongewoon Nepal, ook minimaal € 1.500 aan sponsorgeld te verzamelen. Help me om dit bedrag bij elkaar te krijgen!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.770 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
118%
66

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hilde Noë

€ 1.770 opgehaald