OK
×

Met kids op "schatten" jacht!

Wij zijn de Young Explorers.

Een groep vrijwilligers die met elkaar dezelfde passie delen.

Sinds een jaar zijn wij bezig om kinderen met en zonder beperking mee te nemen op een speur tocht naar het verleden. Hier organiseren wij "dagen" voor en voor de dagbestedingen en instellingen etc gaan we ook induvidueel op pad.

We gaan met kids de velden op onder begeleiding van onze enthousiaste vrijwilligers en dragen er zorg voor dat de kids altijd wat vinden. Na afloop krijgen ze de vondsten mee naar huis om ze trots aan iedereen te kunnen laten zien.

Wat is er nou mooier dan kinderen achter hun schermpjes vandaan te krijgen en lekker mee naar buiten te nemen? En op een gezonde manier de handen vies te laten maken? En dan die big smile als er een een oude "schat" uit de grond komt die is onbetaalbaar.!  En daar doen we het zeer zeker voor!

Om dit gratis te kunnen blijven aanbieden hebben wij helaas wel uw hulp nodig.

Van alles wat wij ophalen door middel van donaties zowel financieel of items om te verstoppen kunnen wij onze gear up to date houden en eventueel nieuwe items aanschafen het blijven tenslotte kinderen ;-). En zo kunnen wij de dagen geheel kosteloos blijven aanbieden en meer aanmeldingen aannemen door het gehele land.

 

Kijk vooral even op onze website of onze socials voor meer info ,alvast bedankt!

 

www.youngexplorers.nl   

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 105 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
waarvan € 100 via Geef.nl
10%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: G. De Lange

Delen

Aan wie wil je doneren?
×