OK
×

meer vrijheid met een BiGo balansrolstoel

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Danielle Gloudemans, ik ben 44 jaar oud en heb inmiddels 20 jaar MS, multiple sclerose.

Door mijn MS zit ik alweer 19 jaar in een rolstoel. Ik heb daarmee niet perse een probleem, maar wel om op plaatsen te komen waar wat meer zand of boomwortels liggen.

Ik woon namelijk aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen en ik ben niets liever dan daar in het bos, op de hei en op die enorme zandvlakte.

Maar met mijn huidige rolstoel kan dat niet.

Ik heb van de gemeente al een elektrische handbike gekregen zodat ik er met mijn rolstoel wat verder weg kan komen, maar ook bijvoorbeeld om op bezoek te gaan of naar fysiotherapie of een boodschap, maar zodra ik het bospad oprij, rij ik me vast.

Ik ben toen gaan onderzoeken of en welke "rolstoelen" geschikt zijn voor mij en mijn handicap en die ik ook nog zonder veel moeite mee zou kunnen nemen in de auto zodat ik ook eens wat verder weg (bijvoorbeeld die zandvlakte op de hoge veluwe) kan komen.

Na een week huren weet ik het zeker:

met de BiGo kan ik komen waar ik wil! 

Zelfs bovenop een heuvel op de Roestelberg! (zie de kopfoto die gemaakt is toen we hem een week gehuurd hebben)

Fijne bijkomstigheid was dat ik ook veel minder als een gehandicapte werd gezien, in een BiGo zit je immers bijna op ooghoogte met de mensen. 

De gemeente kan mij door het eerder uitgeven van de elektrische handbike niet in nóg een elektrisch voertuig voorzien en zelf krijg ik het bedrag niet snel bij elkaar gespaard.

Zullen we het samen doen? 

Www.Antislipschoenen.Nl

👍😘

€ 100

25-08-2021

M. Zwolle-Gloudemans

Succes Daan het is je gegund

€ 100

25-08-2021

E. Mons

€ 100

19-08-2021

C. van Esch

Hopelijk gaat t je snel lukken, Daan!

€ 25

18-07-2021

T. Dijkhof

€ 50

16-07-2021

dakje met Geef-logo
€ 4.427 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
waarvan € 375 via Geef.nl
29%
5

donaties

219

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: DPT Gloudemans

Delen

Aan wie wil je doneren?
×