OK
×
Actievoerder
Janneke Dietvorst

Meer aandacht voor Endometriose!

Ik heb zelf Endometriose. En... ik kwam hier laat, veel te laat achter! 

12 jaar duurde het tot er een vermoedelijke diagnose kwam en nog 7 jaar langer tot de definitieve. 19 jaar van super ziek zijn en ondragelijke pijn lijden,. En.... alles was te voorkomen geweest wanneer de huisarts mijn klachten serieus had genomen. 

De Endometriose stichting zet zich in voor aandacht en erkenning van Endometriose. Door middel van voorlichting in de medische wereld, maar ook op scholen, het organiseren van bijeenkomsten en voorlichting van leden over lopende onderzoeken en behandelingen. 

Alleen wanneer er meer aandacht en erkenning komt voor Endometriose, is een lijdensweg zoals die van mijzelf, voor jouw (klein-/bonus)dochter, nichtje, buurmeisje of little BFF te voorkomen. Als puberende meid of jonge dame zou je leven niet overschaduwd moeten worden door pijn en ziek zijn. En als jonge twintiger zou je niet voor de keuze moeten staan om maar aan kinderen te MOETEN gaan denken omdat je anders misschien te laat bent. 

Jonge meiden moeten kunnen genieten en een zorgeloos leven kunnen leiden. Met een snelle signalering en juiste behandeling/levensstijl wordt dit mogelijk. Maar... dan moet er wel voldoende aandacht voor endometriose bij de huisarts en op school zijn. En hier... zet de endometriose stichting zich voor in. 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
10%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×