OK
×
Actievoerder
Mirke Hondebrink

Medische zorg voor kinderen in Peru

De gratis operatieprojecten van PAZ-Holandesa richten zich specifiek op kinderen (0-16 jaar) uit de allerarmste lagen van de bevolking van Peru, die geen geld hebben voor medische zorg. Het gaat om de vele kinderen uit de arme wijken van de grote steden en kinderen uit rurale gebieden die vrijwel volledig verstoken zijn van enige vorm van gezondheidszorg (hoog in de bergen, diep in de jungle of op de hoogvlaktes in de woestijn). Bijzondere aandacht gaat uit naar kinderen met geboorteafwijkingen (schisis, klompvoeten, hydrocephalus en spina bifida). Daarnaast biedt PAZ nu ook betaalde medische zorg aan kinderen of volwassenen uit families die dit kunnen bekostigen en met de opbrengst hiervan de medische hulpverlening aan kinderen uit arme families uitbreiden.

Fundacion PAZ-Holandesa logo 2

Fundacion PAZ-Holandesa

De doelstelling van de stichting is het verbeteren van de levenssituatie op sociaal en medisch gebied van met name kinderen zonder economische bronnen in Peru en voorts al hetgeen met één en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.De stichting probeert haar doel onder meer te verwezenlijken door:

- Het organiseren cq. verlenen van structurele sociale en gratis medische hulp

- Het opzetten van duurzame sociale en medische hulpprojecten

- Het opleiden en begeleiden van lokale hulpverleners

- Het exploiteren van gebouwen, medische voorzieningen en andere faciliteiten ten behoeve van de uitvoering van bovengenoemde hulpverlening

- Het onderhouden van contacten met andere organisatie.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 50 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 900
5%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×