OK
×
Actievoerder
Willem de Visser

medisch hulp mishandeld katje

hallotjes mensen,

Op 13 jan stonden we in de keuken in het apartement bij me vriendin. Plots zagen we aan de overkant dat een jongetje iets aan het slaan was. Ik dacht zelf dat hij met een kussen aan het stoeien was. Maar na beter kijken zagen we dat het om een katje ging. Wij dus met spoed naar dat apartement om dat katje weg te halen, wat ons gelukkig gelukt is. het katje was helemaal in de stress en in shock, ook was ze helemaal nat en vies.

Even later op de avond hebben we het drolletje naar de dierenarts gebracht. Daar zijn we erachter gekomen dat ze nog geen 4 maanden oud is, want ze was net tandjes aan het wisselen. We hebben ook gelijk we foto´s laten maken en verder laten onderzoeken. Daar is uitgekomen dat het beestje een gebroken heupkom heeft en bloeduitstorting op de oortjes van het slaan, ook mist ze wenkbrauwharen aan de rechterkant. We hebben toen medicijnen mee gekregen voor ze en toen mee naar huis gebracht.

Heel de avond zijn we met ze bezig geweest en ze voelde zich eigen gelijk op haar gemak. Nu ook heel de dag bezig geweest met ze en ze is langzaam los aan het komen en is lekker aan het eten en spelen met de andere kat.

Wat we nu hebben gedaan is dat we zelf voor het beestje gaan zorgen. Maar nu komt het, de operatie voor het heupkommetje gaat rond de 900 euro kosten. Nu willen we via deze weg proberen om een beetje geld in te zamelen om zo snel mogelijk haar die operatie te geven. Want de operatie kost best veel geld.

Wij hopen dat we zo de kosten een beetje kunnen drukken en dat we dit drolletje een fijn leven kunnen geven :)

voor donaties onder €10 NL03RABO 0122535251 T.a.v W.G de Visser met omschrijving: Bibi

Willem de Visser
18-01-2020 11:00

Even een kleine update 😁

In eerste instantie wilde we de daders voor de kosten op laten draaien! Maar ze deden afstand van het katje. En met de dierenambulance was geen optie omdat we bang waren dat ze een spuitje zou krijgen van wegen de kosten van de behandeling.

Wat betreft op de ouders verhalen en de verzekering was ook geen optie. Omdat de ouders niet in beeld zijn (waarom ze dat niet zijn, geen idee) het jongetje zit namelijk daar alleen met z’n broer.

Wij hebben ook begrepen dat de politie er werk van gaat maken, tevens ook de kinderbescherming. Dit omdat dit gedrag niet normaal is, en volgens de agent eerste tekenen van psychopathisch gedrag.

Dus dit alles was even een lastige situatie. Maar jeejtje!! Met de donaties is het super hard gegaan binnen een paar dagen!😯 En met de hulp van alle mensen die een steentje bij hebben gedraagt, gaat ze de beste zorg krijgen! We gaan maandag bellen om een afspraak te maken wanneer ze kan komen. Wat wel is, is dat ze even moet aansterken omdat ze ondervoed ook was. Dus dat gaan we even overleggen wanneer het kan.

Alles gaat goed komen en we houden iedereen op de hoogte! Dus namens mij Angela en Bibi, enorm bedankt! 🤗❤️

dakje met Geef-logo
€ 1.022 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 735 via Geef.nl
146%
62

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: W.G de Visser

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Willem de Visser
Willem de Visser

€ 735 opgehaald