OK
×
Actievoerder
Maud Gerets

Online collectebus voor Hersenstichting Nederland

De hersenen, het brein, is het meest ingewikkelde orgaan van ons lichaam. Ze vormen het deel van ons centraal zenuwstelsel dat binnen onze beschermende schedel ligt. In deze grijze massa worden allerlei vitale functies gereguleerd. Ook vinden er mentale processen plaats zoals denken en voelen. De besturing van onze motoriek van ons lichaam wordt ook gecoördineerd in de hersenen.

Je begrijpt natuurlijk, doordat onze hersenen zo complex zijn, het grote gevolgen kan hebben als er iets misgaat. Dementie, Parkinson, een beroerte, depressies tot hersenletsel na een ongeluk. Slechts een klein aantal van voorbeelden van hersenaandoeningen.

Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden.

Dit moet STOPPEN!

Vrijwel iedereen krijgt ooit, zelf of in zijn directe omgeving te maken met een hersenaandoening. Ik heb vorige jaar mijn lieve vader verloren aan de ziekte van Parkinson. Jaren heeft hij samen met zijn vrouw en (klein)kinderen een dappere maar vooral ook een zware strijd gevoerd.

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Daar is veel onderzoek voor nodig.

En daar hebben wij uw steun bij nodig.

GEEF!

avatarWees de eerste!

Geef Maud een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

3610

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Maud Gerets
Maud Gerets

€ 0 opgehaald