OK
×

TAHA HAMZA ZIJN LEVEN LIGT IN JOUW HANDEN

Team Masala organiseert een ononderbroken 48u+ livestream voor Taha Hamza. Van 31 december 18u tot 2 januari 21u. Met dit initiatief zamelen we geld in voor de medicatie die Taha nodig heeft.

Waarom doen we dit?

Taha lijdt aan de zeldzame spierziekte SMA-type 1. De medicatie daarvoor kost 1.850.000 euro, wat het onmiddelijk één van de duurste medicaties ter wereld maakt. Overheden komen ook niet tussen op vlak van de levensnoodzakelijke kosten & terugbetalingen.

Hoe doen we dit?

We organiseren de livestream op Youtube. Deze gaat 51 uur lang ononderbroken door van 31 december 18u tot 2 januari 21u.Wij willen op die manier ons steentje bijdragen en helpen bij de inzameling van het totaalbedrag.We nodigen daarom allerlei artiesten uit om ons & jullie te komen vergezellen op de livestream.Tussen onze artiesten zitten er schilders, rappers, zangers, slam poets,… die onze programma komen opvullen.Tussendoor zullen er ook verlotingen en challenges worden georganiseerd!Vanaf zaterdag 1 januari openen we onze buiten-keuken waar jullie ook meer dan welkom zijn om samen gezellig iets te eten, te praten en te verbinden rond een vuurkolf.

Waar gaat het door?

Wij organiseren dit allemaal in Masala Gent te Meibloemstraat 18 (de Meubelfabriek).Wees welkom en tot snel!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 800.839 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.850.000
waarvan € 839,30 via Geef.nl
43%
38

donaties

177

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Masala Abbas Bilal

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Sidi Mohamed El Omari

€ 839,30 opgehaald