OK
×
Actievoerder
Martijn Wilbrink

Online collectebus voor Limburg oet de drup

de gedupeerden van de watersnood in Limburg moeten geholpen worden!

De stichting Limburg oet de Drup biedt direct hulp aan instellingen, bedrijven en gedupeerde in Limburg die buiten de boot vallen van verzekering of overheidsteun en nog een steun van ons allen in de rug verdienen.

Ook willen we vrijwilligers die geholpen hebben tijdens de

Het geld wat binnenkomt zal goed besteed worden en we hebben naast goede bestuursleden burgemeester Daan Prevoo van de gemeente Valkenburg als voorzitter die weet waar hulp nodig is. 

Kom samen met ons in aktie voor alle Limburgers die het nodig hebben.

Limburg oet de drup logo 2

Limburg oet de drup

We bieden via onze Stichting direct hulp aan instellingen, bedrijven en gedupeerden in Limburg die buiten de boot vallen van verzekering of overheidsteun en nog een steun van ons allen in de rug verdienen.

Ook willen we vrijwilligers die geholpen hebben tijdens de watersnoodramp op gepaste wijze bedanken.We gaan een leuke avond organiseren voor de mensen in Limburg. "Als je ziet hoe heel Limburg zich samenpakt om gedupeerden te helpen, op welke manier dan ook, dan wil je graag ietes teruggeven voor iedereen die zijn steentje bijdraagt. 

Het geld wat binnenkomt zal goed besteed worden via een noodfonds onder voorzitterschap van burgemeester Daan Prevoo uit Valkenburg. 

Kom samen met ons in aktie voor alle Limburgers die het nodig hebben.

Namens de Stichting "Limburg oet de Drup":  DANKJEWEL !!!! 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

3256

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×