OK
×

Marathonafstand lopen en fietsen

Zoals jullie weten ben ik geboren met het Netherton syndroom, een erfelijke en chronische huidaandoening. Deze aandoening is uiterst zeldzaam en komt maar bij 17 mensen in Nederland voor. 

Om met meer Netherton patiënten en artsen wereldwijd in aanraking te komen en om kennis over deze huidaandoening te verrijken en te delen, wordt er een internationaal congres georganiseerd op 26 november 2020. Under Your Skin helpt om de toekomst hiervan te waarborgen.

Mijn behandelend arts, prof. Pasmans, gaat op 3 oktober een marathon rennen om geld in te zamelen voor dit congres. Ik wil haar niet al het zware werk alleen laten doen en ook een bijdrage leveren, daarom ga ik samen met Sherida op 4 oktober de marathon afstand (42,2 kilometer) lopend en fietsend afleggen op één dag.  Het zou tof zijn als jullie mij willen sponsoren!

Under Your Skin logo 2

Under Your Skin

Missie Under Your Skin

Het versterken van de persoonlijke kwaliteit van leven van kinderen met huidafwijkingen en kinderen met een allergie. Beiden ook in combinatie met het atopie syndroom: eczeem, astma, hooikoorts en voedselallergie. 

Veel kinderen worden te laat doorverwezen naar de zorg die nodig is. Dit leidt tot onnodig lijden en complicaties. Daarnaast krijgen veel kinderen te maken met sociale en emotionele problemen. Dit kan en moet anders! UYSKIN is opgericht om hierin verbetering te realiseren.

 

Realisatie

UYSKIN stelt het kind centraal en financiert projecten en innovaties die leiden tot:

* Laagdrempelige ontsluiting van gespecialiseerde kennis

* Op interactie gerichte behandelplannen

* Zelfmanagement programma’s

* Gericht onderzoek

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.045 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
104%
72

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Wesley Metz

€ 832,50 opgehaald

Geen profielfoto
Sherida Bijker

€ 212,50 opgehaald