OK
×
Actievoerder
Reinder Woudstra

Marathon voor Jurre

De marathon: voor mij als sportman een bucket list item. Op 10 april 2022 ga ik de uitdaging aan tijdens de Marathon van Rotterdam. Een perfect excuus om lekker veel geld in te zamelen voor het goede doel. En voor mij is er dan 1 doel, voor mijn lieve neefje Jurre: Stichting Vlinderkind. Jurre heeft maar 2 maanden oud mogen worden, en ontzettend veel pijn moeten doorstaan. Jurre had Epidermolysis Bullosa (EB). Een marathon lopen is waarschijnlijk helemaal niets bij wat onze kleine man in zijn korte leventje elke dag heeft moeten doorstaan. Er zijn ook kinderen (en volwassenen) met een (iets) mildere variant van EB. Doormiddel van onderzoek hopen we dat dat deze verschrikkelijke genetische aandoening in de toekomst tot het verleden gaat behoren. Daarom zamel ik geld in voor Stichting Vlinderkind, de prachtige stichting die opkomt voor Jurre en andere kinderen met EB. Zie ook: www.vlinderkind.nl.P.S. Als je me een uitdaging mee wilt geven voor bijv. een bonus voor een tijd sneller dan bijv. 3 uur 40 dan sta ik daar voor open ;-) 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.399 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
230%
62

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Reinder Woudstra
Reinder Woudstra

€ 1.399,19 opgehaald