OK
×

Drie studenten in hun marathon tegen de plastic soep

Zie jij ook altijd overal plastic op straat liggen? Dit plastic verdwijnt grotendeels in de oceaan waar het ondertussen een mega groot probleem is geworden. We hebben het nu over de Plastic Soep. De  Plastic Soep is schadelijk voor mens, dier en milieu.

Wie zijn wij? Wij zijn Kai Verheul, Guerlouse Duterloo en Mirte van Balen en wij gaan ons dit jaar inzetten voor de Plastic Soup Foundation. De Plastic Soup Foundation is een stichting die zich inzet tegen de Plastic Soep wat deze dagen een enorm probleem is geworden. De Plastic Soup Foundation zet zich vooral in tegen de preventie van het gebruik van plastic door middel van educatie en missies.

Wat wij gaan doen? Wij gaan een hele marathon rennen (42,195 km!!!!) in Parijs op 5 april en hierbij geld ophalen voor de Plastic Soup Foundation. Hiervoor kunnen we jullie hulp goed gebruiken!

Wat kunnen jullie doen? Het zou echt top zijn als jullie ons willen steunen. Dit kan door middel van donaties, of door met ons mee te rennen en ook donateurs te zoeken! Wil je meerennen? Stuur dan een mail naar plastic.marathon@hotmail.com. Dan krijg je een supergaaf shirt met ons logo erop! :) 

Als laatste zouden we jullie willen vragen dit bericht door willen sturen naar vrienden en familie om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor de Plastic Soup Foundation en hiermee de Plastic Soup tegen te gaan. Samen kunnen we de wereld nog een stukje beter maken!

DANKJULLIEWEL!

https://www.plasticsoupfoundation.org/dossiers/wat-is-plasticsoep/
https://www.plasticsoupfoundation.org/psf-in-actie/

 

 

T. Bakker

Heel veel succes Guerlouse evenals jouw vrienden natuurlijk!

€ 25

Gisteren

A. Duterloo

Succes Guerlouse en ook de Andere twee natuurlijk!

€ 25

Gisteren

J. Duterloo

LETSSE GO GIRLS EN BOY! Remember, you got this gift for a reason. so don't you give up!!

€ 7

Gisteren

C. Duterloo

€ 50

2 dagen geleden

F. Duterloo

Lekker lopen! Veel succes!

€ 25

2 dagen geleden

E. Otten

Succes!

€ 5

31-01-2020

L. Honer

Zet hem op!

€ 5

13-11-2019

I. Kuin

Zet hem op! :)

€ 10

08-11-2019

1
2
3
4
5
6
dakje met Geef-logo
€ 607 opgehaaldvan € 2.000
31%
41

donaties

54

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie