OK
×
Actievoerder
Sanne van Driel

Mad Pride Dag 27 mei

Mad Pride is een beweging die de kracht van 'gekken' bundelt om diversiteit te vieren. Deze beweging kaart vooroordelen tegen mensen met psy-diagnoses aan en zet zich in voor zorg in plaats van dwang in de geestelijke gezondheidszorg.

Wereldwijd hebben al verschillende Mad Pride-parades en feestelijke bijeenkomsten plaatsgevonden. Deze willen we nu ook in Nederland houden. Daarbij werken we samen met Stichting Perceval, Tekeertegendeisoleer en ENUSP.

De eerste Nederlandse Mad Pride dag zal plaatsvinden op 27 mei in Utrecht.

We gaan er een dolle dag van maken, met een parade, workshops en muzikale optredens. Iedereen die aan de dag meewerkt, doet dit vanuit de overtuiging dat Mad Pride een positieve, kritische en verbindende beweging in gang zet.

Door de inzet van al deze mensen hoeft de dag niet veel te kosten. Toch hebben we wat financiële bijdragen nodig om de dag daadwerkelijk te kunnen laten plaatsvinden. We willen u vragen om hieraan mee te helpen.

Alvast bedankt voor uw tijd en uw steun. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.madpride.nl of zoek Mad-Pride Nederland op op Facebook.

Met vriendelijke groet,

Sanne, Leendert en Caroline

Mad Pride Nederland

Stichting Perceval ondersteunt Mad Pride door hun rekening ter beschikking te stellen. Stichting Perceval heeft een ANBI-status, dit maakt uw gift aftrekbaar van de belasting.

H. Galesloot

€ 25

12-04-2017

I. Smit

€ 10

03-04-2017

Orca lines

succes!!

€ 13

29-03-2017

M. Naezer

Succes met de organisatie!!

€ 10

28-03-2017

dakje met Geef-logo
€ 58 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.750
3%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Sanne van Driel

€ 58 opgehaald