OK
×
Actievoerder
Lesley Moffat

Maak verschil voor dieren in Ghanese slachterijen!

Eyes on Animals zet zich al een aantal jaren met hart en ziel in om de situatie voor de dieren in Europese en Turkse slachterijen te verbeteren. We inspecteren de slachthuizen, spreken met de medewerkers en geven praktisch advies om dierenleed te verminderen. Ook werken we aan strengere wetgeving en zetten we druk op supermarkten. En het werkt – tientallen slachterijen hebben verbeteringen doorgevoerd waardoor honderdduizenden dieren minder hoeven te lijden. 

Maar niet alleen in Europa en Turkije hebben de dieren onze hulp nodig. Recent zijn we benaderd door de Afrikaanse dierenwelzijnsorganisatie WACPAW om een week lang slachterijmedewerkers en dierenartsen in Ghana te trainen op gebied van dierenwelzijn. In Afrika wordt bij dieren zonder verdoving de keel doorgesneden. De weg naar de slachtplaats is meestal een lange lijdensweg. De bevolking wil het vaak wel anders – maar de kennis en kunde ontbreekt.

Dit is een unieke kans om de dieren in Ghana te helpen! Om aan de slag gaan in Ghana hebben we €6.000 nodig. Hiermee zetten we een belangrijke stap op weg naar meer dierenwelzijn in dit land. Helpt u mee?

M. Klink
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
136%
311

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie