OK
×
Actievoerder
Mireille Baarslag

Maak het verschil voor Mireille

Help jij ons?

Dit is Mireille💖

En meer dan wat ook willen wij, ouders en vrienden van Mireille, dat ze weer mee kan doen in het leven.

Dat kan ze nu niet.

Mireille heeft grote instabiliteit van de bovenste nekwerkvels waardoor de hersenstam gestrest raakt en al haar vitale functies worden aangetast.

Dit maakt dat Mireille dagelijks kampt met ernstige overprikkeling, continue zenuwpijn en ernstige vermoeidheid. Mireille ligt hierdoor 20 uur per dag op bed. En is volledig afhankelijk van hulp van anderen. 

Maar gelukkig heeft een gespecialiseerde neurochirurg in Barcelona veel en goede ervaring met het opereren van patiënten zoals Mireille.

Deze operatie kost veel geld en wordt helaas niet door de zorgverzekering gedekt, ondanks het succes dat ook bij andere Nederlandse patiënten is gehaald.

Help jij Mireille weer kwaliteit van leven te geven en uit deze verdrietige situatie te komen? Zodat ze weer kan leven! Echt leven!

En wij willen dolgraag onze dochter en vriendin weer écht gelukkig zien worden.

Elke euro telt, elke donatie telt.

Dankjewel voor het lezen.

Papa, mama's en vrienden van Mireille

L. Willemsen-van der Ent

€ 25

13-09-2023

dakje met Geef-logo
€ 35.644 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 95.000
waarvan € 25 via Geef.nl
37%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Make a difference for Mireille

Delen

Aan wie wil je doneren?
×