OK
×

MA-Run Venlo

Stichting Maria Auxiliatrix Run (M.A.-Run) organiseert jaarlijks de zijspanrit van Noord Limburg en een onvergetelijk feestweekend voor mensen met een beperking afkomstig van:

1: Zorggroep Limburg Venlo
2. Mytylschool Venlo
3. Impuls (voormalig Vijverhofschool) Venlo
4. Gehandicapte scouting Hertog Reinoud Venlo

De mensen met een beperking staan altijd centraal binnen de keuzes van alle activiteiten!

De ruim 200 zijspanrijders, 170 gemotoriseerde verkeersregelaars en 250 vrijwilligers afkomstig uit Nederland, België, Duitsland en Scandinavië die er elk jaar gezamenlijk ruim 100.000 kilometer voor onze run rijden en meer dan 6.000 vrijwilligersuren in onze run investeren, willen allemaal maar ÉÉN ding:

Deze groep kinderen, jongeren en hun familie een onvergetelijk weekend bezorgen.

Website

Maria Auxiliatrix Run logo 2

Maria Auxiliatrix Run

De Maria Auxiliatrix Run (M.A Run) organiseerd jaarlijks een evenement te Venlo dat mensen met een beperking met de ruige motorwereld samenbrengt. Daarbij een ieder die betrokken wil zijn. Dit door het organiseren van een feestelijk weekend waar een karaoke avond wordt georganiseerd. Daarnaast vindt er een zijspantoer plaats waarbij motorrijders mensen met een beperking meenemen in hun zijspan. Door een financiele bijdrage te geven kan dit evenement blijven bestaan! 
Wij als studenten van het Gilde opleidingen te Roermond gaan de komende 10 weken zoveel mogelijk geld ophalen voor deze kanjers. Onze groep heet Go together. Zelf organiseren wij 9 april een veiling bij "De witte steen" te Venlo.  Uw donatie wordt ten zeerste gewaardeerd! Voor interesse in het doneren van goederen kunt u contact met ons opnemen via het mail adres gotogether@ma-run.nl.
Alvast bedankt.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 50 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
1%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Evenement:M.A-Run

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×