OK
×
Actievoerder
Petra Konte

Lopen voor EDS

Ik ben Petra Konte, moeder van 2 dochters met de hypermobiele vorm van het Ehlers-Danlos Syndroom. Een progressieve bindweefselziekte, die beperkingen oplegt aan alle aspecten van je dagelijks leven. EDS gaat vaak gepaard met diverse lichamelijke klachten, met daarnaast chronische pijn en vermoeidheid. EDS vraagt continu om het bewaken van je grenzen.

Helaas is de ziekte nog vrij onbekend, ook in de medische wereld. Dit maakt de ziekte vooral erg onbegrepen. Vergroten van deze bekendheid en opkomen voor patiënten blijft belangrijk. Hiervoor is geld nodig en daarom wil ik voor de Vereniging van Ehlers-Danlos patiënten geld inzamelen door op 1 en 2 juli  80 km te lopen binnen 20 uur.

Steun je mij?

Vereniging Ehlers Danlos logo 2

Vereniging Ehlers Danlos

De Vereniging van Ehlers-Danlos patiënten (VED) bestaat sinds 1984. De vereniging is opgericht voor mensen die belast zijn met EDS (Ehlers-Danlos Syndromen) of met HSD (Hypermobile Spectrum Disorders). De vereniging richt zich op zowel de (para) medici, om relevante (medische) informatie te ontsluiten en de toegang tot de juiste zorg te verbeteren, alsmede op de patiënt zelf bij het bieden van handvatten op gebied van zelfacceptatie, eigen regie, sociale aspecten, hulpmiddelen en de algehele gezondheid.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.045 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
185%
72

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Petra Konte

€ 2.045 opgehaald