OK
×
Actievoerder
Bjørn Gallée

Lopen voor de Leverpatiënten Vereniging

Met een groep van 13 wandelaars lopen we de Nijmeegse 4-Daagse 2015. Aangezien één van onze goede vrienden lijdt aan een ernstige leverkwaal en hierdoor zelf niet mee kan lopen, hebben we besloten onze uitdaging te verbinden aan een goed doel, namelijk de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging. De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV) is een actieve patiëntenorganisatie, landelijk gericht, voor een grote diversiteit aan leveraandoeningen. De NLV wil 'Stem en Steun' zijn voor ieder die met een leveraandoening te maken krijgt. Patiënten zelf, hun familieleden, zorgverleners, en andere betrokkenen. Ze informeren, ondersteunen en behartigen de belangen van leverpatiënten. Een uitstekend doel dus! De lopers zijn: Adri Hulshoff, Tim Hulshoff, Bram Hulshoff, Harm Gallée, Lars Gallée, Bjørn Gallée, Leon Ammerlaan, Bas ten Elzen, Lex Verhoog, Hans Nielsen, Max Balder, Bart Noteboom en David Cardona.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 2.105 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.600
80%
78

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Bjørn Gallée

€ 2.105 opgehaald