OK
×

LOOP JE MEE VOOR ROSES FOR CHILDREN ? !

Loop met je hoofd in de wolken Sta met je beide benen op de grond En leg je hand op je hart indiaanse wijsheid ROOSachtig bedankt dat je mijn actiepagina bezoekt. We willen graag met een zo groot mogelijk aantal mensen lopen voor Roses for Children. Loop je met ons mee? Ben je niet in de gelegenheid, dan kun je ook steunen door mij te sponsoren. Het is toch fantastisch om het Roosproject (realisatie van het Internationaal Monument voor het Onbekende Kind) hiermee een flinke duw in de goede richting te geven. Doe je mee?
Roos (Stichting)/Roses for Children logo 2

Roos (Stichting)/Roses for Children

Stichting Roos/Roses for Children heeft ten doel het wereldwijd indringend aandacht vragen voor kinderen die hun kind-zijn niet kunnen of konden beleven. Zij geeft vorm aan deze doelstelling door het realiseren van een Monument voor het Onbekende Kind in 35 landen en door het in Nederland oprichten en in stand houden van een Internationaal Monument voor het Onbekende Kind, waarin mensgrote stenen uit deze 35 landen samenkomen. Het monument is een middel waarmee aandacht wordt gevraagd voor de rechten van ieder kind en het is een plek waar kinderen worden herdacht en geeerd.

De stichting heeft de intentie om met de Monumenten voor het Onbekende Kind : een bijzondere plek te bieden ter herinnering aan de vele kinderen overal, die sterven door ongelukken, oorlog, ziekte, pech of andere oorzaken uitdrukking te geven lijden en sterven, rouw en troost uit te nodigen tot reflectie en bezinning duidelijk te maken dat we een gezamelijke verantwoordelijkheid dragen jegens de 'Rechten van Kinderen'; waaronder het recht op gelijkheid zonder onderscheid van ras, geloof en nationaliteit en het recht op begrip van begrip en liefde van ouders en omgeving een band te scheppen tussen de kinderen in de wereld door het creëren van plekken waar staatshoofden bloemen kunnen leggen bij een monument voor kinderen

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 4.619 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
307%
112

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Mirjam van Oort
Mirjam van Oort

€ 1.575 opgehaald

Sil van Oort
Sil van Oort
Wandelt u mee en sponsort u daarmee Stichting Roos?

€ 1.037 opgehaald

Geen profielfoto
Fred Mensink
als er iets speelt op de wereld laat het dan de kinderen zijn

€ 450 opgehaald

Janne van Lanen
Janne van Lanen
2Charitywalk Rodses for Children

€ 385 opgehaald

Geen profielfoto
Hans van Lanen
2 CHARITY WALK 13 Oktober 2012

€ 360 opgehaald

Marcel Dewever
Marcel Dewever

€ 312,50 opgehaald

Geen profielfoto
claartje bos
Roos

€ 250 opgehaald

Sil van Oort
Sil van Oort
Wandelt u mee en sponsort u daarmee Stichting Roos?

€ 0 opgehaald