OK
×
Mirjam van Oort
Vandaag eindigen de acties m.b.t. de 2 Charitywalk. We hebben er hard voor gewerkt en kijken er met een meer dan goed gevoel op terug. Door deze wandelactie weten veel mensen, die nog nooit van Roses for Children/Stichting Roos en het Internationaal Monument voor het Onbekende Kind hadden gehoord, nu van het bestaan ervan.

En de teller stopt vandaag bij .....€4579,50
Iedereen die hier - op welke wijze dan ook - aan bijgedragen heeft, HARTELIJK DANK!
Mirjam van Oort
….En natuurlijk willen we de 9 wandelaars van het Roosteam bedanken voor hun inzet mbt tot het behalen van hun streefbedrag en hun enthousiasme om gisteren in de regen al die kilometers te wandelen. Het is een mooie en gezellige dag geworden. De nattigheid deed er niet toe, de sfeer was KEIgoed en de organisatie van deze sportieve dag door 2 Charity liet niets te wensen over. Chapeau Rigo!
Een geslaagde actie met een fantastisch resultaat. De teller staat momenteel op € 4207,- en loopt nog tot 1 november door.
Mirjam van Oort
Alle voorbereidingen, om dit wandelevenement tot een goed einde te brengen, zijn ondertussen volop op gang, zonder dat wij, als stichting er ons druk over hoeven te maken. 2 Charity regelt alles geweldig.
Met een team van 9 wandelaars gaan we van start bij deze wandelhappening, samen lopen, genieten en de stichting in actie op de kaart zetten
We gaan onze kuiten alvast masseren en zaterdag met ons enthousiasme mensen aansteken om Roses for Children/Stichting Roos te supporten. Bij iedere nieuwe actie die we als stichting ondernemen, bereiken we mensen, die anders het bestaan ervan misschien niet hadden geweten.

Sponsors zoeken vergt in deze tijd veel inspanning.
Door uit onze comfortzone te stappen en 'simpelweg' toch te vragen en allerlei prive acties is het het 'Roosteam' gelukt om een mooi groot bedrag bij elkaar te sprokkelen. Allen die daar aan hebben bijgedragen en zij die dit nog gaan doen vele malen dank.
Het is hartverwarmend.
Mirjam van Oort
Een groepje gezellige mensen nam gisteren o.l.v. mijn lieverd deel aan een ca 10 km lange wandeling door het prachtige natuurgebied rondom onze woonplek en - plaats. Onderweg was er een korte stop voor een hapje en drankje, dat door onze jongste dochter, onze schone zoon en mijzelf geserveerd werd vanuit het achterbak-van-de-auto-'buffetje'. Na afloop hebben we nog tot 21.00 uur genoten van het samenzijn en van een heerlijke maaltijd in de tuin.
En wat een bof … zo'n stralende dag.
Mirjam van Oort
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie