OK
×
Actievoerder
Nitin Parree

Livestreamconcert - Nitin Parrée Trio ft. Rob van Bavel

Hier kun je doneren voor het livestreamconcert van het Nitin Parrée Trio ft. Rob van Bavel. Het concert is hier te zien op donderdag 2 juli 2020 vanaf 20.00 uur op de website van het Zuiderstrandtheater.Vers uit de Haagse kweekkamer presenteren we het trio van drummer Nitin Parrée. Recent afgestudeerd van het Koninklijk Conservatorium is Parrée een veelbelovend talent waar we de aankomende jaren nog veel van zullen horen. Voor dit concert neemt hij mee: Cas Jiskoot op contrabas en Floriaan Wempe op saxofoon. Als gastsolist nodigt hij de internationaal gelauwerde pianist Rob van Bavel uit. Van Bavel won onder andere een Edison voor zijn oeuvre en de tweede prijs van de prestigeuze Thelonious Monk Award. Als sideman en als leader bracht hij meer dan 200 cd's uit.

Over ZST LIVEZST Live is ons (tijdelijke) platform voor podiumkunsten op afstand. Je kunt ons dagelijks volgen via Facebook waar je meerdere kleine optredens kan bekijken vanuit de huiskamer van vele artiesten.

Vanaf 1 juni zenden we twee keer per week live optredens uit vanuit het Zuiderstrandtheater. Deze optredens vinden plaats om 20.00 uur en zijn hier te bekijken op de website van het Zuiderstrandtheater, en via de Facebookpagina van ZST Live.

Veel artiesten zijn inkomensafhankelijk van de optredens die zij door het jaar geven. Met elk optreden vragen wij onze kijkers of ze een donatie willen achterlaten voor de artiesten om zo hun werk te kunnen voortzetten.

avatarWees de eerste!

Geef Nitin een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

12

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Nitin Parree

€ 0 opgehaald