OK
×
Actievoerder
Upbeatles Quizduo

Wij hosten (pub)quizzen via een livestream (april 2020)

UPDATE: de nieuwe geefactie is nu online, zie: geef.nl/nl/actie/upbeatles-mei/donateurs

Laten we vooropstellen dat gezondheid het allerbelangrijkste goed is dat je als mens kunt hebben. Ook onze eigen gezondheid staat in deze onzekere periode op het spel. Maar Upbeatles is ook onze broodwinning en zodoende is ons inkomen door de - overigens terechte - maatregelen van het kabinet de komende tijd volledig weggevallen. Zolang de horeca en veel andere bedrijven gesloten blijven, is onze omzet letterlijk 0 euro.

We zijn niet bij de pakken neer gaan zitten, maar hebben deze situatie aangegrepen om te beginnen met een live pubquiz via YouTube.com/upbeatles. Zolang de quaraintaineperiode aanhoudt willen we proberen iedere twee, drie dagen zo'n online quiz te spelen. Allereerst om zelf bezig te zijn, maar vooral ook om iedereen die het voorlopig moet stellen zonder, aan hun quizfix te helpen. Check www.upbeatles.nl/livequiz om te zien wanneer we een openbare livequiz spelen.

Deelname is voor iedereen helemaal gratis, we hoeven daar niets voor te hebben. Voor de mensen die ons toch financieel willen ondersteunen de komende tijd, hebben we deze pagina opgezet.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 22.519 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
112%
2718

donaties

0

dagen te gaan

De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Upbeatles Quizduo
Upbeatles Quizduo

€ 22.519 opgehaald