OK
×
Actievoerder
Ellissa Verseput

Lions Geulmond Fietstocht tegen kanker

Zaterdag 29 juni gaan Dirk-Jan, Ellissa, Jasper, Jeroen & Jim als team van Freshwells B.V. deelnemen aan de 100 km sponsor fietstocht in het Zuid-Limburgse heuvelland georganiseerd door de Lions.

De opbrengsten van deze sponsortocht gaan naar het Kankeronderzoekfonds Limburg. Uit dat fonds worden vooral onderzoeken betaald naar nieuwe therapieën, zoal immunotherapie. Voor meer informatie, zie https://www.kankeronderzoekfondslimburg.nl/

Freshwells B.V. sponsort al een mooi bedrag, maar alle beetjes helpen! We zouden het super vinden als je een steentje wilt bijdragen! Alvast bedankt!

Groetjes, 

Dirk-Jan, Ellissa, Jasper, Jeroen & Jim

Ellissa Verseput
30-06-2019 10:16

Super bedankt voor de bijdragen allemaal! Jippie, we hebben ons doel van 1000 euro gehaald! (maar doneren kan nog steeds natuurlijk!)

In verband met het zeer warme weer gisteren, heeft uiteindelijk de organisatie van de fietstocht besloten de tocht te verplaatsen naar een nog te bepalen datum in september. 

Desalniettemin zijn we gisterenochtend toch met z'n vijven gaan fietsen op eigen gelegenheid, het was een erg leuke ochtend! En het sponsorgeld komt natuurlijk zo snel mogelijk bij het kankerfonds terecht!

Groetjes!

Ellissa Verseput
20-06-2019 07:51

Alright! We zijn live. Laten we proberen met z'n allen die 1000 euro binnen te halen!

dakje met Geef-logo
€ 1.075 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
107%
42

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ellissa Verseput

€ 1.075,67 opgehaald