OK
×
Actievoerder
Ellissa Verseput

Lions Geulmond Fietstocht tegen kanker

Zaterdag 29 juni gaan Dirk-Jan, Ellissa, Jasper, Jeroen & Jim als team van Freshwells B.V. deelnemen aan de 100 km sponsor fietstocht in het Zuid-Limburgse heuvelland georganiseerd door de Lions.

De opbrengsten van deze sponsortocht gaan naar het Kankeronderzoekfonds Limburg. Uit dat fonds worden vooral onderzoeken betaald naar nieuwe therapieën, zoal immunotherapie. Voor meer informatie, zie https://www.kankeronderzoekfondslimburg.nl/

Freshwells B.V. sponsort al een mooi bedrag, maar alle beetjes helpen! We zouden het super vinden als je een steentje wilt bijdragen! Alvast bedankt!

Groetjes, 

Dirk-Jan, Ellissa, Jasper, Jeroen & Jim

Ellissa Verseput

Super bedankt voor de bijdragen allemaal! Jippie, we hebben ons doel van 1000 euro gehaald! (maar doneren kan nog steeds natuurlijk!)

In verband met het zeer warme weer gisteren, heeft uiteindelijk de organisatie van de fietstocht besloten de tocht te verplaatsen naar een nog te bepalen datum in september. 

Desalniettemin zijn we gisterenochtend toch met z'n vijven gaan fietsen op eigen gelegenheid, het was een erg leuke ochtend! En het sponsorgeld komt natuurlijk zo snel mogelijk bij het kankerfonds terecht!

Groetjes!

Ellissa Verseput

Alright! We zijn live. Laten we proberen met z'n allen die 1000 euro binnen te halen!

dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie