OK
Γ—
Actievoerder
Romy Munts

Lieve Pipi heeft hulp nodig

Laat ik Pipi eerst een voorstellen; Pipi is een heel lief chihuahua meisje van nu 4 jaar. Ze is echt een divatje, een clown, een hondje met gebruiksaanwijzing, je kan er soms achter het behang plakken haha, ze doet soms alsof ze heel dom is (terwijl ze echt wel slim is πŸ˜‰), en ze is echt zo lief. Letterlijk een grote mond maar heel klein hartje. 

 

 Pipi heeft Patella luxatie in graad 4. Patella luxatie houdt in dat haar knieschijfje telkens eruit floept. Dit heb je in verschillende gradaties van 1 t/m 4. 4 houdt in dat bij elke stap de schijf eruit schiet of telkens eruit blijft. Zij moet hier zsm aan geopereerd worden omdat het heel pijnlijk is en hoelanger honden hiermee blijven lopen, hoe meer schade het kan aanbrengen 😣. Ik kan hier geen filmpjes plaatsen, maar als zij loopt, dan kun je het ook zien. Dan "knikken" haar beide knietjes aan de achterkant steeds naar de zijkant. 

 

We hebben contact gehad met het dierenziekenhuis voor een begroting. Gekeken wat de mogelijkheden zijn omdat de kosten heel hoog zijn. Per poot 1200 - 1500 euro! In totaal maximaal €3000,- πŸ˜“ Dit is wel inclusief alle zorg en nacontroles en afspraak fysiotherapie. het kost veel geld, zoveel geld dat ik dat nu niet heb... Maar Pipi heeft pijn volgens de orthopeed, ik merk het ook aan haar..   Ik heb nagevraagd bij de dierenarts of een betaling in termijnen evt een mogelijkheid is, dit doen ze niet meer.. ze gaf als advies een doneeractie op te starten.. vandaar dat ik dit plaatst. Natuurlijk zou ik het liefst alles zelf betalen, want het is tenslotte mijn hondje, en ik schaam me best dit te plaatsten.. Echt heel erg..  Maar ik kan het momenteel niet bekostigen.. 

 

 

 

ik voeg de mail van dierenarts bij als bijlage, mocht u willen doneren, maar twijfelen, kunt u ook altijd even contact opnemen met het dierenziekenhuis te rotterdam. Langskomen mag van mij ook, Pipi vind bezoek erg leuk, maar ook spannend 😊. Als de operatie gedaan is moet zij 6 weken (bench)rust. De knietjes worden om-en om gedaan. 

 

 

Ik zal alle updates mbt afspraken, operaties, info, etc hier plaatsen. 

 

Alle (kleine) beetjes helpen en worden gewaardeerd!! Het bericht alleen al delen zou ook heel erg fijn zijn!

 

 

 

 

Alvast heel erg bedankt voor uw hulp. 

 

 

 

 

 Met vriendelijke groet,

 

Romy munts

En

 

Kwispel & pootje van PipiπŸΆπŸΆπŸ™πŸ™

 

 

 

Mocht u contact met mij willen opnemen, dan kan dat via: Muntsromy@gmail.com of 0684227380

Anoniem

€ 5

Vandaag

A. Markovic

Op naar de 3000! Ik wens jullie heel veel sterkte toe en dat Pipi maar een mooie pijnloze toekomst tegemoet mag gaan

€ 20

Vandaag

Danny de Schilder

Het gaat je vast lukken!

€ 10

Vandaag

Anoniem

€ 3

Gisteren

A. Akkerman

Heel veel succes! 😊 Liefs van een andere chihuahua met kromme knietjes Rambo

€ 10

Gisteren

Anoniem

€ 5

Gisteren

G. de leeuw De leeuw

€ 10

Gisteren

Anoniem

€ 10

2 dagen geleden

1
…
2
3
4
5
6
7
8
9
…
10
dakje met Geef-logo
€ 1.484 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
waarvan € 844 via Geef.nl
49%
76

donaties

107

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: RAW Munts

Delen

Aan wie wil je doneren?
Γ—
Romy Munts
Romy Munts

€ 844 opgehaald