OK
×
Actievoerder
Een goede vriend

Liefdevol gezin kan alle hulp gebruiken!

 

Maak kennis met Linda en Kas. Na vele pogingen en een zwaar ziekenhuis traject met vele miskramen, hebben ze 3 jaar geleden hun hart en huis geopend voor een pleegdochter. Samen hebben ze er voor gezorgd dat dit baby’tje een veilig thuis kreeg en op kon groeien tot de vrolijke peuter die ze nu is. Sinds vorig jaar wordt ook de tweede pleegdochter (inmiddels 1,5 jaar) liefdevol opgevangen, waardoor een complete familie ontstond.

Door een medische fout bij een operatie heeft Kas FNS opgelopen. Dit is een functionele neurologische stoornis, wat betekend dat hij een trauma heeft opgelopen. Wat zich uit in concentratie problemen, snel geïrriteerd zijn, situaties niet overzien en gesprekken niet kunnen volgen. Ook lichamelijke oververmoeidheid en tremoren (trillingen van ledematen) komen regelmatig om de hoek kijken. Vooral bij stress worden al deze klachten erger.

Geen ideale situatie in een gezin met 2 kleine kinderen. Totaal onverwacht werd Linda onlangs zelf zwanger. Hoewel ze hierdoor veel klachten heeft waren ze toch ontzettend blij. De blijdschap hierover, sloeg echter al snel om in realiteit. Hoe moeten ze dit allemaal geregeld krijgen? Er zijn geen financiële middelen om hun huis geschikt te maken voor de komst van een 3e kind. En door de gezondheidsklachten van beiden is het momenteel ook niet mogelijk om extra te werken om een financiële buffer op te kunnen bouwen voor een stabiele basis voor een gezin met 3 kinderen.

De onzekerheid en stress die dit voor hen oplevert, versterkt ook nog eens de klachten van Kas. Dit zorgt ervoor dat ze niet kunnen genieten van de zwangerschap waar ze zo lang naar uitgekeken hebben, en waarop ze de hoop al jaren geleden hadden opgegeven.

Daarom vragen we om hulp voor hen, om de situatie weer onder controle te krijgen. Zodat ze samen, met uiteindelijk 3 mooie meiden een geweldige toekomst tegemoet kunnen gaan.

 

Mocht je liever een fysieke donatie doen in de vorm van hulp met een klusje/een keer koken, neem dan even contact op. Heb je spullen over die je wil schenken, kijk dan eerst even op onderstaande lijstjes om te kijken wat ze nog kunnen gebruiken. Contact opnemen mag ook altijd. 

https://www.lijstje.nl/babygeefactie

https://www.lijstje.nl/Textiel

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 275 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.000
3%
17

donaties

335

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: KH Zurcher

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Een goede vriend

€ 275 opgehaald