OK
×

Lekkers aan de Linge 2020

Evenement
Lekkers aan de Linge is een evenement dat in principe jaarlijks plaatsvindt. In het Lingepark in Geldermalsen komen 250 gasten samen om gezamenlijk te eten en naar muziek te luisteren. Er staan lange tafels, waar gasten kunnen aanschuiven. Het eten kan gehaald worden bij een buffet. De muziek is kleinschalig en wordt verzorgd door lokale muzikanten. Op deze manier kunnen gasten op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. In 2020 vindt Lekkers aan de Linge voor de 3e keer plaats.

Doel
In Geldermalsen en omliggende dorpen wonen mensen met allerlei verschillende achtergronden. Lekkers aan de Linge heeft tot doel om de verbinding tussen deze mensen te versterken en heeft op deze manier een positieve invloed op de leefbaarheid in de gemeente West Betuwe. De helft van de toegangskaarten is voor een laag bedrag te koop voor mensen met een kleine beurs, bijvoorbeeld minima en statushouders. 

Organisatie
Lekkers aan de Linge wordt georganiseerd door vrijwilligers en vindt plaats onder de vlag van de Stichting Integreren doe je samen.

Financiën
Het totale evenement kost € 4.000. Dit bedrag wordt gedekt door:
1. Inkomsten uit kaartverkoop
2. Subsidies en fondsen
3. Sponsoring en
4. Crowdfunding

En voor dat laatste bent u nu op deze pagina. Wilt u ook een bijdrage leveren aan ons mooie evenement? We zijn blij met iedere bijdrage, klein of groot. En wellicht kunnen we u dan ook verwelkomen bij Lekkers aan de Linge!

avatarWees de eerste!

Geef Stichting een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×