OK
×
Actievoerder
mandy pelle

Laten we samen zorgen dat de 90 honden niet dakloos worden!

Nog 3 maanden...

3 maanden totdat het asiel van Kelly en Sakis weg moet van het gehuurde stuk grond, al 10 jaar zetten zij zich samen compleet belangeloos in voor al het welzijn van de dieren in Kozani, al 9 jaar hebben zij dit op eigen houtje gered! 

Nu bijna een jaar werken ze samen met ons, zo is stichting Story of the Strays ontstaan.

Kelly en Sakis verdienen alles! Als je je als gezin ZO inzet, en zoveel honden hebt kunnen redden, zonder donaties, zonder hulp... 

Wij zijn nu samen met hun aan het zoeken naar een nieuw stuk land, een goed stuk land! Waar het asiel nu gevestigd is is geen goede locatie, er bevinden zich veel slangen en vroeger was dit een gemeente asiel, waar 100en honden opgesloten zaten en helaas ook het leven hebben gelaten, en waar nog veel van word terug gevonden. 

De droom, de droom dat ze een mooie plek hebben, een sanctuary, een veilige plek, een plek waar zij nog meer honden kunnen helpen, dat is de droom, en we gaan proberen die droom waar te maken.

Wat zoeken wij? Een groot stuk land, de plek moet afgelegen zijn, dit wegens overlast, maar ook eventuele mishandelingen.  Een stuk land gaat al gauw richting de 10.000 Euro. 

 

Elk bedrag, groot of klein, echt alles is welkom! Laten we Kelly en Sakis helpen, laten we ze helpen de droom waar te maken na 10 jaar knokken!

avatarWees de eerste!

Geef mandy een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 2.000 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
waarvan € 0 via Geef.nl
13%
0

donaties

73

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
mandy pelle
mandy pelle

€ 0 opgehaald