OK
×
Actievoerder
Anita Tax

Anita Tax

We hebben navraag gedaan bij een aantal ziekenhuizen aangaande de kosten van de behandeling/operatie en krijgen steeds hetzelfde antwoord: tussen de €1.420 en €1.940 per oog. We hebben daarom als stichting besloten dat Darto Mely samen met haar ouders naar het RSM Cicendo Eyehospital in Bandung brengt zodat ze daar door een specialist gezien kan worden, er een goede diagnose en wat meer accurate kostenopgave kan worden bepaald. Een dergelijk consult kan van maandag t/m vrijdag voor 11 uur s'morgens. Wanneer e.e.a. precies staat te gebeuren laten we nog weten.

Dag 1: reis van Pangandaran  naar Bandung | 1 overnachting
Dag 2: bezoek aan ziekenhuis voor 11.00u    | terugreis naar Pangandaran

Anita Tax

Stichting Meraih Bintang doet mee aan #GivingTuesdayNL op dinsdag 3 december a.s. We hebben net 2 persberichten verzonden in de hoop dat de krant het verhaal van Mely zal oppikken en dat er morgen op 3 december ook via #GivingTuesdayNL een aantal donaties voor Mely's behandeling/operatie zullen binnenkomen. ...

Anita Tax

Vandaag een supermooi bericht ontvangen van Amitié Luxembourg-Indonésie. Zij doen per bankoverschrijving een donatie van € 500 voor de behandeling/oogoperatie van Mely. Mercy Beaucoup! 

Hiermee hebben we op dit moment € 640 binnen voor Mely.

Anita Tax

Inmiddels is er € 90 binnen voor Mely. € 70 via dit platform plus € 20 via de bank waarvoor heel hartelijk dank.

Een reminder waarom deze crowdfund actie zo belangrijk is. Opgroeien met een handicap in Nederland is al niet eenvoudig, maar in landen zoals Indonesië is de ellende vaak niet te overzien. Families "verstoppen" kinderen met een handicap uit schaamte zodat ze voor de buitenwereld onzichtbaar zijn.

Kleine Mely is een vechter, zij verstopt zich niet en wil juist overal aan mee doen en bij betrokken zijn. Daarom verdient juist zij het zo om geholpen te worden. Helpen jullie mee?

Help Anita een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie