OK
×
Actievoerder
Anita Tax

Anita Tax

Mely heeft haar speciale bril gekregen en laat hem hier vol trots zien. Begin februari volgt de eerste controle in het ziekenhuis in Bandung. Laten we hopen dat deze behandeling gaat helpen en een operatie niet nodig is. 

We hebben helaas nog niet het benodigde bedrag voor Mely's behandeling in 2020 bij elkaar. Uw donaties zijn nog steeds hard nodig. 

Anita Tax

Vandaag is Mely naar het ziekenhuis geweest en onderzocht. Er is verder onderzoek nodig en dat gebeurt morgen. Nog geen uitsluitsel dus. Wordt vervolgd ...

Anita Tax

Maandag 16 december is het zover en zal Darto samen met Mely en haar ouders naar Bandung reizen. Op dinsdag 17 december hebben ze een afspraak in het RSM Cicendo Eyehospital en komen we meer te weten over welke behandeling/operatie Mely precies nodig heeft en het bijbehorende kostenplaatje. 

Anita Tax

We hebben navraag gedaan bij een aantal ziekenhuizen aangaande de kosten van de behandeling/operatie en krijgen steeds hetzelfde antwoord: tussen de €1.420 en €1.940 per oog. We hebben daarom als stichting besloten dat Darto Mely samen met haar ouders naar het RSM Cicendo Eyehospital in Bandung brengt zodat ze daar door een specialist gezien kan worden, er een goede diagnose en wat meer accurate kostenopgave kan worden bepaald. Een dergelijk consult kan van maandag t/m vrijdag voor 11 uur s'morgens. Wanneer e.e.a. precies staat te gebeuren laten we nog weten.

Dag 1: reis van Pangandaran  naar Bandung | 1 overnachting
Dag 2: bezoek aan ziekenhuis voor 11.00u    | terugreis naar Pangandaran

Anita Tax
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie