OK
×
Actievoerder
Art inMotion

Kunstveiling

 Elk jaar krijgen 400 tot 600 jongeren van 15-35 jaar te maken met zeer ernstig hersenletsel en is vaak de start van een lang proces in het ziekenhuis en revalidatiecentrum. Zij zijn gedwongen om hun oude toekomst los te laten en te denken aan een aangepaste toekomst. 

Het Daan Theeuwes Centrum voor Intensieve Neurorevalidatie specialiseert zich in de revalidatie van deze jongeren. Zij bieden de kans om te revalideren in een verrijkte en motiverende omgeving tussen leeftijdsgenoten. 

Net zoals de jongeren die slachtoffer zijn geworden van ernstig hersenletsel, blijft kunst te alle tijden in beweging. Wij nodigen de jongeren uit om met ons kunst te maken. Hier mogen zij volledig hun eigen draai aan geven. 

Alle kunststukken zullen geveild worden. Het volledig opgehaalde bedrag zal gedoneerd worden aan het Erik Scherder Huis. Het Erik Scherder Huis biedt revalidatie aan de jongeren, als het gaat om de ''normale en allerdaagse dingen'' in het leven. Denk aan skills als presenteren, samenwerken, zelfstandig te werk gaan, solliciteren voor een (nieuwe) baan etc.

Wij kijken graag uit naar jullie donaties en denk eraan: elke cent telt!

 

Rena & Ilse

Art in Motion event

Anoniem aan teamlid Art inMotion

€ 5

06-05-2022

Anoniem aan teamlid Art inMotion

€ 10

06-05-2022

Anoniem aan teamlid Art inMotion

€ 5

06-05-2022

Anoniem aan teamlid Art inMotion

€ 5

05-05-2022

dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100
25%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Art inMotion

€ 25 opgehaald