OK
×

Kom in beweging voor de Dirk Kuyt Foundation!

Voor een schoolopdracht namens het Grafisch Lyceum Rotterdam hebben wij: Lyndon, Maayke, Luna, Laura-Sophie en Marco de opdracht gekregen om voor een goed doel een online fundraising op te zetten met een bijbehoorend evenement.

Ons idee is om via de bekende social media kanalen een actie op te zetten zoals de bekende Ice Bucket Challenge. Hierdoor willen wij meer bekendheid genereren voor de Dirk Kuyt Foundation, en het zou leuk zijn als mensen dan ook nog een klein bedrag over hebben wanneer ze mee doen aan de challenge.

Naast een challenge organiseren wij 11 februari een evenement bij voetbalvereniging Pelikaan in Zwijndrecht. Men kan daar tegen een kleine bijgrage én met een beperking in een doel met gaten proberen te schieten.

Via deze pagina kan je jouw bijdrage leveren aan onze actie en wellicht win jij een shirt van de Dirk Kuyt Foundation, mét handtekening van Dirk zelf ;-)

Dirk Kuyt Foundation logo 2

Dirk Kuyt Foundation

Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een beperking kunnen en willen ook graag sporten. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, dat is ook goed voor hun sociale leven. Met enige aanpassing kan deze doelgroep doen we ze het liefste doen:sporten!  Daarom ondersteunen, ontwikkelen en organiseren we bijzondere sportprojecten voor mensen met een beperking onder het motto: Sport & fun for everyone!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 80 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
32%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×