OK
×

Kom in actie voor Taal aan Zee!

Leren, ontmoeten en verbinden! Zet een actie op voor Taal aan Zee, zodat wij nog meer anderstaligen in Den Haag kunnen bereiken en lesgeven. Wij kunnen je donatie heel goed gebruiken, bijv. om lesmateriaal op maat te maken en excursies te organiseren. Vrijwilligers geven wekelijks les aan een moeilijke doelgroep: aan asielzoekers, vluchtelingen en geïsoleerde anderstalige vrouwen. Aan asielzoekers en vluchtelingen wordt les gegeven in groepen, op ons centrale les op de Brouwersgracht 50 in Den Haag. Nederlandse les (individueel en in groepen), Engelse les, inburgering les en computervaardigheden worden door vrijwillige docenten gegeven. Vrijwillige taalcoaches geven les aan anderstalige vrouwen, die vaak (nog) niet naar een inburgeringscursus kunnen. Dit komt omdat zij lichamelijke of psychische problemen hebben, of bijv. moeten zorgen voor een groot gezin. Wij helpen hen een stapje verder met onze Nederlandse lessen bij de vrouw thuis (een vertrouwde omgeving). Jouw donatie of actie kunnen wij daarbij heel goed gebruiken! Zo worden nog meer anderstaligen in Den Haag zelfredzamer en kunnen zij beter meedoen! Alvast bedankt!
Taal aan Zee logo 2

Taal aan Zee

Educatie voor asielzoekers, vluchtelingen en geïsoleerde anderstaligen in Den Haag.

Taal is de sleutel tot participatie!

Wekelijks zetten meer dan 350 vrijwilligers zich in voor Taal aan Zee. Een groot deel van hen is taalmaatje, taalcoach of docent NT2 en geeft Nederlandse les aan geïsoleerde anderstalige vrouwen (en soms een man), asielzoekers en/of vluchtelingen.

Taalmaatjes gaan wekelijks met elkaar op pad om de taal in de praktijk te brengen.

Voor vluchtelingen en asielzoekers (woonachtig in Den Haag) verzorgen wij cursussen Engels en computervaardigheden.

Zo kunnen onze cursisten en deelnemers hun zelfredzaamheid versterken en wordt de drempel om mee te doen in de samenleving lager.

Bij Taal aan Zee kun je ook terecht voor actuele informatie over het gehele educatieve taalaanbod voor volwassenen in Den Haag.

www.taalaanzee.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
5%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×