OK
×

Kom in actie voor Taal aan Zee!

Leren, ontmoeten en verbinden! Zet een actie op voor Taal aan Zee, zodat wij nog meer anderstaligen in Den Haag kunnen bereiken en lesgeven en nieuwkomers direct kunnen meedoen in Den Haag.

 

Wij kunnen je donatie heel goed gebruiken, bijv. om lesmateriaal op maat te maken en excursies te organiseren. Of om lesgeld te betalen als een cursist dat zelf niet kan.

Wat doen wij?

Vrijwilligers geven wekelijks les aan een moeilijke doelgroep: aan asielzoekers, vluchtelingen en kwetsbare anderstaligen. 

Aan asielzoekers en vluchtelingen geven vrijwillige docenten Nederlandse les in groepen, op ons centrale les op de Calandstraat 1 in Den Haag (Kop van Laak). Vrijwillige taalcoaches geven les aan anderstaligen, die vaak (nog) niet naar een inburgeringscursus kunnen. Dit komt omdat zij lichamelijke of psychische problemen hebben, of bijv. moeten zorgen voor een groot gezin. Wij helpen hen een stapje verder met onze Nederlandse lessen bij de geïsoleerde man of vrouw thuis (een vertrouwde omgeving).

Taalmaatjes oefenen vooral het spreken van Nederlands tijdens wekelijkse uitstapjes. 

Jouw donatie of actie kunnen wij daarbij heel goed gebruiken! Zo worden nog meer anderstaligen in Den Haag zelfredzamer en kunnen zij beter meedoen! Alvast bedankt!

Anoniem aan teamlid Eline van Oord-Jansen Venneboer

€ 25

25-08-2016

dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
5%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×