OK
×
Actievoerder
Leon Keppels

Benefiet-evenement Valkenburg

Kom in actie voor de gedupeerden in Limburg

Het is onmogelijk om de totale schade van de waterramp in Limburg te begrijpen.

Sommige mensen zijn alles kwijt en anderen zullen naast het verlies van dierbare spullen nog maanden niet kunnen terug keren in hun eigen woning en vertrouwde omgeving.

Ondernemers die door Corona al zwaar waren getroffen, kunnen maandenlang hun zaak niet openen en zien de bodem onder hun bestaan wegvallen.

Woensdag 25 augustus vindt er in Valkenburg een multimediaal benefiet-evenement plaats om de getroffenen van de watersnoodramp een hart onder de riem te steken én om geld in te zamelen voor ondernemers van heel Limburg die schade hebben opgelopen.

Het evenement vindt plaats in het Kuurpark bij Holland Casino Valkenburg. Uiteraard wordt alles georganiseerd binnen de huidige coronamaatregelen. Dit betekent dat er maximaal 1.500 personen fysiek en tegen betaling aanwezig kunnen zijn tijdens dit evenement. Echter, middels een grootschalige livestream, die gratis wordt aangeboden, kan iedereen die niet aanwezig kan zijn bij het evenement, toch genieten van het fantastische programma. Kijkers van de livestream mogen zelf bepalen óf en hoeveel ze willen doneren. Regionale en Provinciale media, waaronder L1, hebben al toezegging gedaan dat ze de stream gaan uitzenden.

Het mogen duidelijk zijn dat iedereen die zijn steentje bijdraagt aan dit evenement geheel belangeloos meewerkt. Daarnaast worden alle faciliteiten, die dit evenement tot een succes maken, gesponsord. Het evenement mag € 0,- kosten en ál het opgehaalde geld wordt beschikbaar gesteld via het noodfonds.

Help ons mee om dit evenement een kick-start te geven en ervoor te zorgen dat er al voor het evenement een mooi bedrag op de teller staat voor de getroffenen van de waterramp.

 Kom in actie en maak het verschil !

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 16.650 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 150.000
11%
325

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Leon Keppels
Leon Keppels

€ 16.650,81 opgehaald