OK
×

Koelkasten voor India - Samen een Koele Kerst!

We hebben een missie: het brengen van koelkasten naar kindertehuizen in India, zodat we wat kou kunnen toevoegen aan degenen die het het hardst nodig hebben.

In veel kindertehuizen ontbreekt het aan basisfaciliteiten zoals een koelkast, iets wat we vaak als vanzelfsprekend beschouwen. Maar voor deze gemeenschappen kan het een wereld van verschil maken. Een koelkast betekent niet alleen verse voeding en gezondere maaltijden, maar ook de mogelijkheid om voedsel langer te bewaren, wat op zijn beurt zorgt voor minder verspilling.

Doe met ons mee in deze missie om koelkasten te sponsoren. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. Met jouw hulp kunnen we niet alleen koelkasten geven, maar ook wat hoop en comfort. Laten we samen de warmte van de feestdagen delen met degenen die het nodig hebben.

Doe mee, doneer vandaag nog en laten we samen deze kerst onvergetelijk maken voor deze kinderen! 🎄✨

Koelkasten voor India

 

Meer lezen over wat de Thomas Stichting voor Jongeren zoal doet? Bezoek dan onze website: www.thomasstichting.nl.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 720 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 620 via Geef.nl
148%
18

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Thomas Stichting voor Jongeren

Delen

Aan wie wil je doneren?
×