OK
×
Actievoerder
Knauf B.V.

Samen Stucje Beter

Doneer nu net als Knauf aan het project ‘Alle jongeren een thuis’ van Kansfonds

Knauf versterkt dit jaar jouw feestdagen. Onze missie bij Knauf is het versterken van de bouw. Dit doen we met onze gipsproducten, systemen en oplossingen, maar nog belangrijker is dat we hierbij elkaar versterken. Dit doen we zowel in relaties met onze klanten, als in de samenwerking met collega’s.

Het belang van samen bouwen en ondernemen is in deze uitdagende coronatijd nogmaals bevestigd. Dit maakt dat Knauf dit jaar niet alleen de feestdagen van klanten en medewerkers wil versterken, maar ook van degenen die het minder hebben. Passend bij de kerstgedachte geven we daarom onze relaties een pakketje waarmee ze thuis een gipshuisje kunnen bouwen. Voor ieder huisje dat Knauf weggeeft, wordt het goede doel Kansfonds gesteund. Tevens willen we via deze kerstactie al onze relaties en collega’s aanmoedigen om samen Kansfonds te helpen. Alleen samen kunnen we alle thuis-en dakloze jongerne in Nederland versterken.

Samen Kansfonds versterken?

Knauf steunt het project ‘Alle jongeren een thuis’ van Kansfonds. Dit project zet zich in voor de 8.500 geregistreerde dak- en thuisloze jongeren in Nederland. Dit zijn jongeren die op straat leven, in een opvang slapen of bij bekenden op de bank. Deze jongeren worstelen naast thuisloosheid vaak met meerdere complexe problemen tegelijk: schulden, geen opleiding of werk en middelengebruik. Met het project ‘Alle jongeren een thuis’ biedt Kansfonds samen een nieuw perspectief en creëert het voor alle jongeren een thuis. 

Wil jij samen met Knauf alle jongeren in Nederland een thuis bieden?

Doneer nu, net als Knauf en versterk samen de feestdagen! Samen stucje beter.

Kansfonds logo 2

Kansfonds

Iedereen een thuis

Niemand kan zonder thuis. Een dak boven je hoofd, voldoende geld om van te leven en het diepe besef dat je erbij hoort. Toch zijn er in ons land meer dan 1 miljoen mensen die geen thuis hebben. Ze missen wat nodig is voor een menswaardig bestaan. Dat laten we natuurlijk niet gebeuren in een samenleving waarin we omzien naar elkaar. Daarom helpt Kansfonds thuisgeven. Samen ontdekken hoe het anders kan en wat de maatschappelijke oorzaken zijn van ‘geen thuis’. Gedurfde oplossingen uitproberen. Én een vliegwiel zetten op wat werkt. Net zo lang tot iedereen een thuis heeft.

www.kansfonds.nl

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.315 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
waarvan € 315 via Geef.nl
77%
17

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Knauf B.V.
Knauf B.V.

€ 315 opgehaald