OK
×

Klimaatalarm Diemen op 14 maart

Klimaatalarm Diemen

Op 14 maart wordt er landelijk Klimaatalarm geslagen. Het Klimaatalarm is expres een paar dagen voor de verkiezingen, zodat alle politieke partijen nog een keer doordrongen worden van het feit dat er behalve Corona nog een andere, grotere ramp aan komt als we niet op tijd actie nemen en iedereen gewoon doorgaat zoals hij/zij altijd al deed. Het tij moet keren voordat de opwarming van de aarde zo ver is gegaan dat hij onomkeerbaar en onstuitbaar is.

Wij, een paar Diemenaren die zich ernstig zorgen maken over het klimaat, hebben de handen ineen geslagen om ook in Diemen een klimaatalarm te organiseren. Het zal plaatsvinden voor het gemeentehuis op zondag 14 maart van 13.30 uur tot 15.00 uur.

Doe je mee?

Op deze site kan je meer zien over het klimaatalarm in Diemen en daar kan je je ook opgeven om mee te doen. Inmiddels hebben we ook een facebookpagina.

Donatie

Wij hebben geld nodig om allerlei zaken te kunnen regelen: van stoepkrijt om de plaatsen af te tekenen, tot een geluidsinstallatie, advertenties en spandoeken.

Het bedrag dat we nodig hebben is niet vreselijk groot, maar het zou wel super zijn als we van jou een bijdrage mogen ontvangen, ook al is het maar een klein bedrag.

 

J. Bergshoeff

€ 10

07-03-2021

Anoniem

€ 25

07-03-2021

Anoniem

€ 25

26-02-2021

Anoniem

€ 10

25-02-2021

Anoniem

€ 10

25-02-2021

dakje met Geef-logo
€ 980 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.250
waarvan € 80 via Geef.nl
78%
5

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: J.L. van der Wiel

Delen

Aan wie wil je doneren?
×