OK
×

Kirsten in Chiapas

Volg mijn blog en steun mij in het waarborgen van mensenrechten van de inheemse bevolking in Chiapas, Zuid-Mexico. Waarom? In 2014 worden inheemse bevolkingsgroepen in Mexico nog steeds in hun bestaan bedreigd. Marteling en verdwijning worden ingezet door overheden en bedrijven om de grond waarop de inheemse bevolking leeft te kunnen toe-eigenen voor commerciële doeleinden. Veiligheid en vrijheid zijn voor ons vanzelfsprekend. Voor Maya's in Chiapas geldt dat niet. Wij kunnen daar echt iets aan doen... Wat kunnen we doen? Door de aanwezigheid van waarnemers en het rapporteren van mensenrechtenschendingen kunnen we (internationale) druk uitoefenen op overheden en legereenheden. En u? Zonder u geen hulp! Geloof in vrijheid en veiligheid en maak geld over door op de doneerknop te drukken.
Mensen met een Missie logo 2

Mensen met een Missie

Overal waar onrecht heerst en waar ongelijkheid leidt tot het uitsluiten van mensen, staan mensen op die geloven in verandering. Mensen die zich niet zomaar neerleggen bij onrechtvaardige situaties. Mensen die iets willen doen aan de misstanden die zij om zich heen zien gebeuren.

Zij inspireren mensen in hun gemeenschappen om zich samen in te zetten en samen het verschil te maken. Mensen met een Missie steunt deze mensen in Afrika, Azië en Latijns- Amerika in hun dagelijkse strijd tegen armoede, onrecht en geweld. Mensen met een ideaal en met een passie. Mensen met een missie.

Echte veranderingen komen van onderop en beginnen in de lokale gemeenschappen. Daarom steunt Mensen met een Missie kleinschalige initiatieven die in de gemeenschappen zelf in Afrika, Azië en Latijns-Amerika ontstaan. Op die manier bouwen we aan een wijdvertakt en ijzersterk netwerk van mensen die aan de begin staan van veranderingen. Voor verandering heb je elkaar nodig.

Mensen met een Missie richt zich daarom op de kracht van lokale gemeenschappen. Dit doen wij al sinds 1931.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 365 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
18%
15

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×