OK
×

Kirsten in Chiapas

Volg mijn blog en steun mij in het waarborgen van mensenrechten van de inheemse bevolking in Chiapas, Zuid-Mexico. Waarom? In 2014 worden inheemse bevolkingsgroepen in Mexico nog steeds in hun bestaan bedreigd. Marteling en verdwijning worden ingezet door overheden en bedrijven om de grond waarop de inheemse bevolking leeft te kunnen toe-eigenen voor commerciële doeleinden. Veiligheid en vrijheid zijn voor ons vanzelfsprekend. Voor Maya's in Chiapas geldt dat niet. Wij kunnen daar echt iets aan doen... Wat kunnen we doen? Door de aanwezigheid van waarnemers en het rapporteren van mensenrechtenschendingen kunnen we (internationale) druk uitoefenen op overheden en legereenheden. En u? Zonder u geen hulp! Geloof in vrijheid en veiligheid en maak geld over door op de doneerknop te drukken.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 365 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
18%
15

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×