OK
×
Actievoerder
Inessa Yurchanka

Kinderen uit weeshuis halen en terug naar echte huis brengen

Vandaag een noodkreet uit Wit Rusland/Belarus, kinderen zijn moeder afgenomen omdat zij in haar flat geen behang heeft geplakt. Wij gaan haar helpen aan behangplaksel, behang heeft ze maar lijm niet. Er moet vloerbedekking komen. Meubels en speelgoed voor kinderen. Moeder kan naaien, om zo geld te kunnen verdienen. Wij gaan haar helpen aan een naai machine zodat zij ook in het onderhoud van haar gezin kan voorzien. En zo herenigd kan worden met haar kinderen op korte termijn. Wij stellen het op prijs als u ons ondersteunt zodat wij meer moeders kunnen helpen.

Het enigste bezit van de moeder (in Belarus) die we nu helpen is dit bed voor haar kinderen. Geen kledingkast, speelgoed, meubels, er moet nog behangen worden. Fijn dat wij er ook met hulp van anderen haar weer - straks samen met haar kinderen -een goede leven kunnen geven. Kinderen zijn nu door de kinderbescherming meegenomen. Mogen naar huis als huis ingericht is en het leefbaar is voor kinderen.

Stichting New Life with Jesus logo 2

Stichting New Life with Jesus

Wij verbinden vanuit een christelijk gedachtegoed mensen wereldwijd in de strijd tegen armoede. Ongeacht kleur, nationaliteit, religie en afkomst, elk kind droomt van en heeft recht op een prettig leven. Onze organisatie stimuleert en ondersteund hen om hun dromen waar te maken.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 300 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
waarvan € 0 via Geef.nl
20%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×