OK
×
Actievoerder
Dewi Deijle

Kilimanjaro challenging ‘Charity’ Trek

Ik, Dewi, ga deze fysieke uitdaging aan! Het doel is niet alleen om de top van de Kilimanjaro te bereiken maar om geld op te halen ten gunste van het goede doel van stichting Creatief Hart en het project "Creatief Educatief Centrum".

Als oprichtster en tevens voorzitter van deze stichting, draag ik graag op een uitdagende manier bij aan de doelstelling van de stichting, ook als het om een zware uitdaging gaat. Steeds als ik op een van de projecten in Indonesië ben, en ik zie dat de kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking – de doelgroep van de stichting – soms werkelijk worstelen en toch proberen hun eigen fysieke grenzen te verleggen, ben ik zo dankbaar dat ik fysiek wel gezond ben. Daar wil ik dan ook goed gebruik van maken. Het doel van de stichting is om zoveel mogelijk kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking in Indonesië een kans te bieden op een zelfstandiger leven door middel van (onder andere) creatief onderwijs, in combinatie met ergo- en fysiotherapie. Ook deze kinderen hebben behoefte aan zelfontplooiing, waardering en erkenning en zij hebben daar dan ook, net als ieder kind, recht op! De stichting is momenteel bezig met het opzetten van een ‘Creatief Educatief Centrum’ in Lovina op Bali.

U leest er alles over op deze pagina: http://stichtingcreatiefhart.nl/creatief-educatief-centrum/

Wordt het een zware klim? Ja, maar hoe spannend is dat. In november 2016 heb ik voor de stichting het basiskamp van de Mount Everest via 3 bergpassen bereikt, met als hoogste punt 5,535m. Dat was behoorlijk grensverleggend. Maar nu ga ik wederom mijn grenzen verleggen. Op naar de 5,895m. Het lijkt een relatief klein verschil maar vergis je niet, op deze hoogte is het toch wel even anders! 

Er is een heleboel geld nodig maar het is dan ook wel een geweldig project met duurzaam profijt voor deze kinderen op maatschappelijk, sociaal en economisch vlak. Daarom hoop ik deze fysieke uitdaging geld op te halen, zodat dit project volledig verwezenlijkt kan worden.

Hoe onnodig is het als deze kinderen met handicap worden weggestopt in een hoekje terwijl dat niet nodig is. Ook voor de ouders van deze kinderen is het belangrijk om dit in te zien. Stichting Creatief Hart zorgt ervoor dat ook deze kinderen een plaats krijgen binnen de Indonesische maatschappij en economie. Ieder kind verdient toch een kans op een goed en kleurrijk leven!?

Helpt u mij, dan helpt u stichting Creatief Hart en de kinderen van Indonesië die elke dag moeten leven met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Alvast dank voor uw donatie.

Dewi

L. Molenaar aan teamlid Dewi Deijle

€ 25

11-10-2018

D. Dujardin aan teamlid Dewi Deijle

€ 10

03-10-2018

A. Bijma aan teamlid Dewi Deijle

Succes!! Trots op je!!

€ 25

02-10-2018

D. Dujardin aan teamlid Dewi Deijle

Zet hem op Dewi en Markus! Top dat jullie dit doen. Xx

€ 25

29-09-2018

J. Kraaij-Melissant aan teamlid Dewi Deijle

Lieve Dewi, Sriwarni en ik willen je veel succes wensen met je komende tocht. Ook willen we je hartelijk danken voor alles wat je gedaan hebt voor ons. We hopen dat het contact zal blijven en dat we elkaar in de toekomst nog zullen ontmoeten. Veel liefs Joke en Sriwarni Kraaij.

€ 50

28-09-2018

W. Boerma aan teamlid Dewi Deijle

Habari Dewi, mafanikio mengi (swahili) met het beklimmen van de Kilamanjaro.

€ 25

27-09-2018

E. Kloosterman aan teamlid Dewi Deijle

€ 5

12-09-2018

B. van Herwaarden aan teamlid Dewi Deijle

€ 25

11-09-2018

1
2
3
4
dakje met Geef-logo
€ 1.015 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
67%
26

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Dewi Deijle
Dewi Deijle

€ 1.015 opgehaald