OK
×

Help mee om Kerwin te redden van de dood

Op de 34ste verjaardag van mijn man Kerwin kregen we te horen dat hij de diagnose NEC-kanker heeft. Ons zoontje was toen 2,5 maand oud. Als de enige beschikbare behandeling van max.6 chemokuren zou aanslaan had hij nog enkele maanden te leven. Nadat hij was uitbehandeld ging hij snel achteruit en zou de eerste verjaardag van ons zoontje tot groot verdriet niet meemaken.

Dankzij een intensieve medische zoektocht hebben we Kerwin op zijn laatste kracht in het vliegtuig naar Spanje gehesen waar hij is behandeld met immunotherapie. Direct waren er geweldige resultaten. Dankzij deze behandelingen heeft ons zoontje 2,5 jaar later nog zijn papa. Zijn beste maatje.

Tot groot verdriet is onlangs echter gebleken dat de tumor resistent is geworden voor de immunotherapie. Hierdoor is de kanker weer agressief aan het groeien wat wederom een zeer korte levensverwachting betekent als we de resistentie niet weten te doorbreken.

We hebben derhalve het Belgische biotech bedrijf myNEO de meest uitgebreide DNA, RNA en bloedanalyse laten uitvoeren waarmee een gepersonaliseerd kankervaccin gemaakt kan worden. Kort gezegd hebben zij de eigenschappen/ mutaties gevonden die alleen op de tumor voorkomen en dus niet op gezonde cellen. Als je deze in een vaccin verwerkt kan je je immuunsysteem sturen naar de foute cellen die ze moeten opruimen. Dit is de toekomst van kankerbehandeling. 

Het behandelplan (zie blog post: Gepersonaliseerd kankervaccin) klinkt volgens onze behandelende oncologen veelbelovend. We hebben er samen met myNEO veel vertrouwen in. Het academische Erasmus MC wil zelfs over onze schouder meekijken en op de hoogte blijven van de resultaten. De laatste hindernis is echter de financiën (89.000 euro*). 

Gun je ons zoontje Karsten dat hij ook een vader heeft die bij het schoolplein op hem staat te wachten? Dat hij kan zeggen "papa vertel eens?". Wil je onze droom alsjeblieft medemogelijk maken én tegelijk bijdragen aan de ontwikkeling van kankerbehandeling! Elk donatiebedrag is welkom en/of deel onze noodkreet onder jouw vrienden en familie.

Onze dank is enorm!

 *Gelukkig kunnen we dit bedrag in termijnen, per fase van de behandeling, voldoen. 

Anika Blessing - van Marissing
Gisteren

Lieve donateurs,

Mijn man zei geregeld dat zijn gevecht tegen de kanker en de zoektocht naar een behandeling (lees: kans op leven) eenzaam voelde. Dat is wel veranderd sinds de start van onze crowdfunding. Het is werkelijk hartverwarmend dat zo vele ons het gezinsleven gunnen en daadwerkelijk een bijdrage daarvoor willen doen. We zijn er geregeld door ontroerd en het geeft ons positieve energie. 

Natuurlijk zullen we jullie via updates op deze crowdfunding-pagina en met de blog op de hoogte houden. We hebben nog een weg te gaan maar deze uiting van liefde en waardering nemen ze ons nooit meer af. Bedankt!!

dakje met Geef-logo
€ 30.015 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 89.000
33%
1052

donaties

80

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: MARISSING K J A VAN

Delen

Aan wie wil je doneren?
×