OK
×
Actievoerder
Meral Saruhan

Kerstpakkettenactie 2020

Lieve lezer,

Mag ik heel even jouw aandacht? Het is voor een goed doel dus blijf vooral lezen! 

Een korte introductie voordat ik je ga bestoken met informatie en vragen. Indien je geen behoefte hebt aan een introductie, maar gewoon wil weten waar dit bericht over gaat, sla de alinea hieronder dan over.

Laatst, toen ik voor de zoveelste keer een online bestelling deed, besefte ik mij hoe goed ik het eigenlijk heb. Ik heb het geluk dat ik veel kan en geld niet echt een rol speelt. Ik ga vaak uit eten, koop kopjes koffie, bestel regelmatig bij de Rituals, drink thuis altijd Nespresso (What else) en investeer te veel en te vaak in een nieuwe garderobe. Een privilege als je erbij stilstaat dat er heel veel mensen zijn die dat niet kunnen, sterker nog die bijna niet rondkomen. Ik wilde iets doen. Na wat speurwerk kwam ik onderstaand project tegen.

Het Leger des Heils Amsterdam (LdH) heeft een ontzettend mooi project, waarbij zij gebruik maken van een omgekeerde adventskalender voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Aan de hand van deze adventskalender maak je een gepersonaliseerd pakket. Het idee is als volgt: in elk hokje van de adventskalender zit een briefje waarop staat wat er in het pakket moet. Je maakt elke dag één hokje open (of als je heel rebels bent, maak je ze allemaal in één keer open) en krijgt per dag een opdracht met wat er in het pakket moet. De pakketten zijn in zoverre gepersonaliseerd dat je op de hoogte bent van de leeftijd en het geslacht (helaas geen naam in verband met de privacywet), zodat je daar rekening mee kan houden als je spullen koopt, verzamelt of van zolder haalt. 

Dan nu de vraag: zou jij willen helpen? Dat kan op verschillende manieren: 

(1) door zelf een pakket samen te stellen; 

(2) door geld te doneren; 

(3) door producten te doneren. 

De eerste optie houdt in dat je zelf een pakket samenstelt. Het zelf samenstellen van een pakket kost ongeveer € 20. Afhankelijk van wat je thuis hebt liggen en hoe uitbundig je te werk gaat, kan dit iets meer of iets minder zijn. Daarnaast is het mogelijk om een financiële bijdrage te leveren, indien het samenstellen van een pakket je niet aanspreekt of je minder dan € 20 wil bijdragen. Dit doe je door een bedrag te storten op het rekeningnummer NL74 INGB 0002 9069 42 t.b.v. M.M. Saruhan onder vermelding van 'kalender LdH'. Alle beetjes helpen dus ook een "kleine" bijdrage is meer dan welkom. Het bedrag wordt door mij apart gezet op een speciaal voor dit project aangemaakt spaardoel en ik zal van het totaal gestorte bedrag pakketten maken. Als laatste bestaat de mogelijkheid om producten te doneren. Misschien heb jij nog iets thuis liggen dat je niet gebruikt, bijvoorbeeld iets voor onder de douche of een t-shirt. Ook dat is enorm behulpzaam.

Mocht jij na het lezen van dit boekwerk enthousiast zijn, willen bijdragen en/of meer informatie willen, neem dan contact met mij op (06.3100.3810 of m95.saruhan@gmail.com). 

Enthousiaste en hoopvolle groet,

Meral Saruhan

 

avatarWees de eerste!

Geef Meral een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×