OK
×
Actievoerder
Remco Kwint

Kerstpakketten voor onze 'Pearls'.

Uiteraard willen we ook dit jaar onze 'Pearls' weer verblijden met een goed gevuld kerstpakket. Bij ons is een kerstpakket vaak niet meer dan een leuk extraatje van de werkgever, als blijk van dank. Hoe anders is dat voor onze families in Makenke. Zij kijken reikhalzend uit naar de grote auto die rond de kerstdagen het dorp in komt rijden. Zodra de auto het dorp in komt rennen alle kinderen er lachend en gillend achteraan. Voor hen is het geen luxe, maar de zekerheid dat ze de weken na kerst iets te eten hebben.

Om opnieuw de auto op pad te kunnen sturen hebben we u hulp nodig. Eén kerstpakket, bestaande uit een zak rijst, een zak bonen, een zak maismeel (waar ze pap van maken), zeep, een kip én een bal voor de kinderen waarmee ze kunnen voetballen kost totaal 30 euro. Voor onze 30 families hopen we in de komende weken dus 900 euro op te halen. 

Geven kan via de website geef.nl of rechtstreeks via de bankrekening van The Pearls of Africa op rekening van de Rabobank NL32 RABO 0303340983. (Stichting The Pearls of Africa heeft de ANBI status).

Help je weer mee?

Namens de families ontzettend bedankt!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 505 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 900
56%
14

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Remco Kwint
Remco Kwint

€ 505 opgehaald